Recta final de les obres de reurbanització de l’Avinguda Marina Baixa de la Cala de Finestrat

La Regidoria d’Educació de Finestrat amplia l’edat de l’Escola d’Estiu i el Campus d’Art fins als 16 anys
10/05/2019
Finestrat invita a descobrir el seu nucli històric amb una divertida gimcama editada en espanyol, anglés i holandés
13/05/2019

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis Tècnics de Finestrat informen que hui segueixen els treballs d’asfaltat i senyalització vial en l’Avinguda Marina Baixa de la Cala.  Amb motiu d’aquests treballs, romandrà tallada la circulació durant tota la jornada.  I una vegada finalitzats, es restablirà en els dos sentits, tant de baixada com de pujada, tornant així a la circulació normal de l’Avinguda que condueix a la platja.  A més, ja han començat a instal·lar part del mobiliari urbà i la jardineria dins del projecte de reurbanització que s’està culminant en aquesta avinguda després de finalitzar la canalització del barranc.

D’altra banda, en el carrer Relleu també estan asfaltant el vial després de culminar les obres d’instal·lació de la xarxa de gas natural en aquesta zona alta de la Cala. Per aquest motiu, també durant la jornada de hui romandrà tallada la circulació.

Des del consistori l’edil d’Obres, Tomás Sellés, va agrair la comprensió de veïns i comerciants de la Cala “perquè les obres sempre generen molèsties. No obstant això, ja estem en la recta final de la reurbanització de l’avinguda Marina Baixa i esperem aquesta mateixa vesprada poder obrir-la al trànsit de manera completa”.