Recta final de les competicions per a l’Escola de Pilota de Finestrat

Finestrat cancel·la el deute pendent amb l’ICO del Pla de Pagament a Proveïdors i la refinança amb una entitat privada
22/06/2021
Torna l’Escola de Voleibol de platja a la Cala de Finestrat
22/06/2021

L’Escola de Pilota Valenciana de Finestrat està arribant a la part final de les competicions i els nostres jugadors s’enfronten a unes setmanes d’intensa activitat. La setmana passada es van jugar les últimes partides de raspall de la fase regular aconseguint classificar per a les fases finals els equips de les categories benjamí i infantil. A més, el dissabte passat, la nostra jugadora Reyes Picó va jugar la fase final autonòmica de raspall femení individual en categoria infantil aconseguint una excel·lent sisena posició, després de jugar unes molt bones partides.

Ahir divendres, el nostre equip infantil compost per Vicent Martorell, Xavi Jara i Reyes Picó, es desplaçava al trinquet d’Ondara a disputar les finals provincials d’Escala i Corda.

Els resultats van ser:

– Finestrat 10 – Sella-Relleu 20

– Finestrat 5 vs. Dénia 20

– Finestrat 0 vs. Ondara 20

Amb tot això, han aconseguit una meritòria 4a plaça.

El dissabte es jugaven les habitacions de finals de raspall on s’han classificat els benjamins i infantils. L’equip benjamí format per Jordi Climent, Jordi Jara i Marc Piqueras van jugar a Ondara contra l’equip d’Orba perdent per un resultat de 10 a 20. I l’equip infantil, amb Reyes Picó, Xavi Jara i Vicent Martorell, ha jugat en el trinquet de Pedreguer contra Benissa perdent per un resultat de 25 a 0.

Finalment, el diumenge arriba el torn dels cadets que han aconseguit arribar a les finals de la modalitat a llargues que es disputaran a Agost a les 11.00 h. L’equip estarà compost per Álvaro Castro, Ulises Picó, Vicent Martorell, Reyes Picó i Xavi Jara.

Així que molts ànims a tots els nostres jugadors!