Reconeixement a 11 establiments de Finestrat per la certificació sicted “Preparats enfront del COVID”

FINESTRAT CREA UNA ESTRATÈGIA PER A CAPTAR ALS FONS EUROPEUS
10/03/2021
Finestrat torna a disposar del servei de recollida i reciclatge d’oli usat domèstic
12/03/2021

L’ALCALDE DE FINESTRAT, JUANFRAN PÉREZ, RECLAMA A LA GENERALITAT UNA DESESCALADA QUE TINGA EN COMPTE L’ESFORÇ I LA SEGURETAT QUE ESTÀ FENT L’HOSTALERIA.

“NO ÉS JUST QUE HÀGEM D’ADOPTAR MESURES MÉS RESTRICTIVES DE LES QUE S’ESTAN ADOPTANT EN ALTRES LLOCS. L’HOSTALERIA I ELS HOTELS NO SÓN ELS CULPABLES”.

“Preparats enfront del COVID” i preparats per a la vida post covid. Des de hui 11 establiments de Finestrat poden exhibir la certificació SICTED de la Secretària d’Estat de Turisme que garanteix que els seus negocis i els seus departaments compleixen totes les normes i protocols Bones pràctiques Avançades SICTED Covid-19. L’objectiu: oferir als seus clients un servei segur, controlat i amb la màxima confiança tenint en compte la nova realitat que ens ha deixat el COVID-19.

Aquest matí l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, ha entregat els diplomes als establiments situats a la Cala. Parlem dels restaurants italians Lucciano, a la Cala i al Centre Comercial La Marina; del restaurant especialitzat en carns Vaca Vieja també a la Marina; i d’un dels hotels més emblemàtics de la zona de la platja, L’Hotel La Cala.

“El meu més sincer reconeixement per l’esforç que han fet aquestes empreses. Sé que no era fàcil, ni molt factible en aquests temps que hem viscut, però ho han fet, han adaptat els seus establiments a una realitat tan imprevisible com la que ens marca el dia a dia de la pandèmia” ha declarat l’alcalde Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

“Així i tot vull aprofitar aquesta visita per a reclamar una vegada més a la Generalitat que tinga en compte l’esforç que estan fent des de l’hostaleria, des dels hotels, per a tindre uns establiments segurs i amb garanties. Per això demane que l’ocupació en terrasses puga arribar aquesta Setmana Santa al 100% i que es permeta obrir part dels interiors. Ara en aquest municipi a penes tenim incidència i no és just que hàgem d’adoptar mesures més restrictives de les que s’estan adoptant en altres llocs. L’hostaleria i els hotels no són els culpables” ha afegit l’alcalde Finestrat que reclama almenys més ajudes econòmiques per a ells.

A la Cala també han rebut l’esment SICTED Covid-19 les dues àrees municipals de Turisme. En el centre històric rebran, en els pròxims dies, la mateixa certificació els establiments El Forn d’Honorato i el Nou Dolç 22. També han superat el repte d’aquests nous protocols el Museu de Finestrat, l’Oficina de Turisme situada en la Plaça del Poble i la Policia Local del municipi.