Recepció al nou president de l’Associació Empresarial de Finestrat

La Cala de Finestrat es consolida com a PLATJA LLIURE DE FUMS des de l’estiu passat
19/05/2021
L’alcalde de Finestrat reprén les xarrades amb la ciutadania i rendirà comptes divendres que ve 28 de maig
20/05/2021

Al cap d’un any molt dur en el qual el contacte entre empresariat local ha sigut pràcticament nul a causa de la pandèmia l’Associació Empresarial de Finestrat obri una nova etapa amb Iñaki Salazar com a president. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, li va rebre al costat de la regidora d’Empresa i Formació, Donna Rebecca Plummer. A la trobada també va assistir César Moreno, tresorer d’aquesta agrupació empresarial.

“Hui hem donat la benvinguda a la nova directiva d’ASEFI que, a partir d’ara, coordina Iñaki Salazar. Els hem traslladat que continuarem donant-los suport, ajudant-los en la tramitació de subvencions, signant convenis d’aportació econòmica, a més de continuar posant a la seua disposició instal·lacions municipals com el Viver d’Empreses en el Bulevard comercial. Els veiem molt il·lusionats, els veiem amb ganes i, de moment, han tingut iniciatives molt bones com diverses accions de formació en línia o la signatura de convenis amb empreses per a facilitar assessorament legal als associats. És fonamental que compten amb el suport d’aquest Ajuntament. Són temps complicats i, per això, és més important que mai enfortir relacions i que sàpien que estem a la seua disposició per a agilitar al màxim qualsevol tràmit que necessiten i donar-los tota la seguretat jurídica que el teixit empresarial necessita ara per a emprendre i per a consolidar els seus negocis”, va afirmar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Com a exemples de les accions empreses des d’ASEFI en els últims temps han organitzat diversos seminaris webs oberts tant a socis com a no socis per a ajudar-los en diferents àrees de treball com el relleu en les empreses familiars o la Llei de 2a oportunitat. També està prevista la signatura d’un conveni de col·laboració amb JOVEMPA, per a enfortir llaços entre empreses de tota la comarca. “Una altra línia de treball són els convenis directe amb empreses com Noguerol Advocats, va informar Iñaki Salazar, que permetrà als nostres socis comptar amb una 1a consulta gratuïta en assumptes legals i financers com ERTES, acords de refinançament i qualsevol matèria que els puga preocupar”.

Per a formar part de l’Associació Empresarial de Finestrat poden contactar en el Viver d’Empreses de Finestrat (Avinguda Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial), per correu electrònic en info@asefi-finestrat.com o telefonant al 640 638 784

 

GABINET DE PREMSA (19.5.2021)