Recepció al Club Taekwondo Finestrat pel seu recent títol com a Millor Club de Parataekwondo d’Espanya

Finestrat condemna l’últim crim de violència de gènere amb un minut de silenci
25/07/2019
Finestrat organitza un viatge a Portugal del 29 de setembre al 4 d’octubre
25/07/2019

El Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares i el regidor d’Esports, David Alarcón, van rebre este matí en el saló de plens al Club Taekwondo Finestrat per a felicitar-los per la seua participació en el Campionat d’Espanya on el passat 7 de juliol van aconseguir el títol de Millor Club d’Espanya de Parataekwondo. Concretament, 8 membres del Club es van pujar al podi en aquesta competició nacional disputada a Valladolid en la qual Eva de la Cruz (categoria P32), Vanesa Fernández Pulgada (P20), Rafael Expósito Cortés (P33) i Julio de la Torre (P20) es van proclamar Campions d’Espanya. Manuel Gilabert i María del Carmen Chaves van quedar Subcampions d’Espanya en categoria P20 mentres que Pedro Martínez i Luis Miguel Aniorte es van alçar amb la medalla de bronze (ambdós en categoria P20).

D’altra banda, Alan Luna, també del Club Taekwondo Finestrat, es va proclamar Subcampió d’Espanya de Taekwondo sub-21 mentres que Krom Llorca continua lluitant en una nova categoria on molt prompte començarà a collir resultats.

Les autoritats locals van felicitar tots aquests esportistes “perquè estan portant molt lluny el nom de Finestrat a través del taekwondo i ara també amb el parataekwondo, una modalitat adaptada d’aquest esport en què Juan José González, president del Club, col·labora de manera molt activa amb el Centre Els Talaies comptant amb el suport d’ASMIVI. Tant és així que en només 9 mesos d’entrenaments han aconseguit arribar al màxim alt del parataekwondo a nivell nacional. Així que la nostra enhorabona i tot el nostre suport per a seguir avant amb aquesta brillant trajectòria esportiva i a favor de l’esport inclusiu”, va indicar el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares.

(GABINET DE PREMSA: 23.07.19)