Recepció al nou alumne en pràctiques en el departament de Cultura

Taller per a emprenedors/es i empresariat per a simular l’aplicació de les seues propostes a les necessitats reals del mercat
19/05/2023
Com a novetat en les eleccions del diumenge 28 de maig Finestrat passa de 2 a 3 seccions sindicals.
19/05/2023

Comença el període de pràctiques a l’Ajuntament per a Jack Liévano Ramírez, alumne del Programa de Qualificació Formació Professional de reprografia, que estarà ajudant en el departament municipal de Cultura fins a finalitzar aquest curs. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el regidor de l’àrea, Héctor Baldó, li van donar la benvinguda i li van animar a aprofitar aquesta formació en un entorn laboral real i de la seua pròpia localitat, com és Finestrat.

Jack està cursant en el CPEE Gargasindi de Benissa el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica adaptada a persones amb necessitats educatives especials permanents en el qual l’alumnat aprén a recepcionar i despatxar encàrrecs de reprografia i papereria; a preparar els materials i equips i realitzar la reproducció o a realitzar operacions d’acabat en reprografia. Tot això amb la finalitat de promoure la seua autonomia, responsabilitat i iniciativa personal i ensenyant les normes d’aplicació vigent mediambientals i de seguretat i higiene en el treball.