Recepció a la nova directiva del Club de Pensionistes de Finestrat

Taller de dinàmiques contra la violència masclista a Finestrat
08/11/2021
Campanya de tractament de colònies urbanes de gats a Finestrat amb suport de la Diputació d’Alacant
09/11/2021

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i la regidora de la Tercera Edat, María Llorca, reben la nova directiva del Club de Convivència de Pensionistes i Jubilats de Finestrat.

Aquesta directiva acaba de prendre el comandament d’una dels associacions més arrelades del nostre municipi i la seu del qual es mantenen a la Llar del pensionista, lloc de trobada de tots els jubilats del municipi.

“Rebre qualsevol associació per a un alcalde és una gran alegria. Rebre, en aquest cas a la directiva del Club de Pensionistes, és si cap, una alegria major sabent el que han passat els nostres majors durant aquest temps de pandèmia” els ha traslladat l’alcalde de Finestrat.

Una satisfacció a la qual, el primer edil, ha volgut afegir el compromís de l’Ajuntament amb aquesta nova directiva i amb aquest club. “M’ha sorprés gratament la il·lusió amb la qual emprenen aquesta nova aventura i amb les ganes que té de fer noves activitats, eixides, viatges per a la gent més major”. Juanfran Pérez també va afegir “col·laborarem amb ells, com sempre ho hem fet, continuarem fent millores en les seues instal·lacions, i sobretot mantindrem i compartir aqueixa il·lusió que és digna d’elogi”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE JUANFRAN PÉREZ,

La nova directiva la componen els següents membres:

  • Santiago Ortuño, president
  • Pilar Aragonés, vicepresident
  • Vicente Llorca, secretari
  • José Climent, tresorer
  • Carmen Agulló, vocal
  • Ana Alajarín, vocal
  • Álvaro Llorca, vocal