Recepció a Juan José González Pastor, millor tècnic precadet de la Lliga Espanyola de Taekwondo

Finestrat serà seu del Campament Reial del 2 al 5 de gener amb pista de gel i fotografia de record amb les seues Majestats els Reis d’Orient
17/12/2020
L’empresa Qualynet Proquimia dóna un purificador d’aire per a les aules de l’Escola de Música de Finestrat
17/12/2020

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va rebre aquest matí al director del Club Taekwondo i Hapkido Finestrat, Juan José González Pastor, per a felicitar-lo pel seu recent reconeixement com a millor tècnic precadet de la Lliga Espanyola de Taekwondo 2020. El lliurament d’aquest premi es va retardar a conseqüència de les restriccions per la pandèmia fins que finalment es va fer efectiva aquest passat diumenge per part de Jesús Castellanos, President de la Real Federació Espanyola de Taekwondo.

A la recepció també va assistir l’ajudant del Club, Beatriz Quintillán Martínez, i el regidor d’Esports, David Alarcón, qui va posar en valor la trajectòria de González Pastor al capdavant del Club local. De fet, aquest pròxim cap de setmana Finestrat serà una de les 25 seus en tota Espanya de la Setmana de Defensa Personal Femenina que organitza a nivell nacional la Real Federació Espanyola de Taekwondo i en coordinació amb el Departament Nacional de Hapkido. “Una vegada més Finestrat està en 1a línia de taekwondo a nivell nacional gràcies a l’impuls del nostre Club. D’una banda, com a seu d’aquesta Setmana d’àmbit nacional de Defensa Personal i, d’altra banda, pel reconeixement a Juan José González per la seua trajectòria tècnica al capdavant del Club que, només en categoria precadet, ha aconseguit 13 ors, 4 plates, 6 bronzes”.

 

(GABINET DE PREMSA 17.12.2020)