Ramón Pascual Pérez, primer policia de Finestrat, ha rebut hui l'”Escut d’Or del Municipi” en un emotiu i multitudinari ple

Ver pleno institucional “Escudo de Oro del Municipio” a D. Ramón Pascual Pérez
15/12/2018
L’Ajuntament recolza la pràctica del volei amb la firma del conveni de col·laboració amb el “Club Voleibol Finestrat”
17/12/2018

Finestrat - homenaje distincion al policia local ramon el municipal

El saló de plens de l’Ajuntament de Finestrat va acollir aquest dissabte, 15 de desembre, un ple institucional amb motiu de la concessió “de l’Escut d’Or del municipi” al Sr. Ramón Pascual Pérez, primer guàrdia municipal de la localitat. Així va ser acordat en la sessió plenària celebrada al novembre en què tots els grups polítics van recolzar de manera unànime la proposta d’Alcaldia d’imposar aquest distintiu honorífic que reconeix aquelles persones o entitats pel seu destacat i reconegut exercici en la seua vida professional al servei dels altres.

Abans de començar el ple l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va rebre al Sr. Ramón Pascual a les portes de la casa consistorial. Des d’allí van accedir a l’Ajuntament a través d’un corredor compost per agents de la Policia Local, cos a què va pertànyer Ramón Pascual des de la seua constitució. Ja en el ple, els portaveus dels tres grups polítics, Ignacio Salas, (Sí Es Pot Finestrat), José Alfonso Llorca (PSPV-PSOE) i Víctor Darío Llinares (PP) van prendre la paraula per a felicitar al distingit i destacar l’acord unànime de reconeixement a la seua labor. A continuació, l’alcalde li va imposar el pin d’or i li va fer entrega “de l’Escut d’Or” de Finestrat. En el seu discurs, Juan Francisco Pérez, va recordar a Ramón com la cara de l’administració. “Una cara amable i pròxima, que per a molts ciutadans s’ha convertit en sinònim del bon fer, contribuint a dignificar la imatge del funcionari públic per a fer una administració més accessible i pròxima. Hui mire amb una certa enyorança aqueix servei públic d’abans, hui molt impersonalitzat després de l’aparició de l’administració digital i que potser ens dóna més eficiència i rapidesa, però no ens transmet aqueixa proximitat i aqueixos valors que només poden transmetre’s de persona a persona.”. En les seues paraules la primera autoritat local va posar en valor precisament aqueix caràcter personal de la distinció, més enllà de l’exercici professional. “Aquest escut arreplega un sentiment de gratitud de tot un poble a la teua persona. És la manera que tenim els finestratins d’agrair tot el temps de la teua vida que has dedicat als altres des de la bondat, la simpatia i l’amor al teu poble”.

 

En representació del distingit va prendre la paraula la seua filla, Pura Pascual, qui va pronunciar un emotiu discurs dedicat a son pare en el que va parlar de Ramón “la Carrasca” “en el qual pertany a l’àmbit familiar i Ramón “el municipal” des que va començar a treballar a Finestrat” . Pura Pascual va expressar el seu agraïment “perquè aquest acte és una mostra d’amor cap a mon pare en el sentit més ampli de la paraula” i va donar les gràcies totes les persones i entitats que han fet possible aquest reconeixement.

El ple institucional celebrat hui s’ha convertit en un emotiu i multitudinari acte que ha comptat amb la presència de nombrosos familiars, amistats i veïns de la localitat que han volgut felicitar personalment Ramón Pascual. Com totes les sessions plenàries, es va poder seguir en directe a través del canal “FinestratDirecto” de YouTube on segueix disponible per a veure en diferit.

(GABINET DE PREMSA. 15.12.2018)