Qualificació EXCEL·LENT per a la platja de La Cala de Finestrat

Finestrat comptarà amb PUNT VIOLETA en les seues Festes Patronals
22/08/2023
L’Ajuntament de Finestrat continua fomentant la creació d’ocupació amb la incorporació de 2 joves menors de 30 anys
22/08/2023

Qualificació EXCEL·LENT per a la platja de la Cala de Finestrat. Així ho reflecteixen totes les analítiques realitzades des de principis de juny per part de la Conselleria de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Generalitat per a avaluar durant l’estiu i cada setmana, la qualitat de l’arena i de l’aigua.

L’edil de Medi Ambient i de Platja, Estela Álvarez, va manifestar la seua satisfacció “perquè els resultats d’aquestes analítiques venen a corroborar el compromís que té aquest Ajuntament amb l’excel·lència de la nostra Cala. Som Bandera Blava. I el nostre esforç va dirigit, dia a dia, a confirmar tots els valors que emboliquen aquest emblema perquè veïns i turistes gaudisquen de la màxima qualitat de la nostra platja”. En aquest sentit l’edil va tindre paraules d’agraïment “per a tot el personal municipal que fa possible aquests resultats, des de Serveis Tècnics, Platja i Medi Ambient. És una motivació més per a continuar treballant, tots junts, per la màxima excel·lència de la nostra Cala”.

Aquestes analítiques formen part del Programa de Control i Vigilància de les Aigües de Bany que, entre altres qüestions, té en compte l’aspecte de l’aigua, la neteja de l’arena, l’estat de manteniment dels accessos a la platja i els serveis a la disposició dels usuaris com a rentapeus, àrea accessible per a persones amb mobilitat reduïda, lavabos públics, i servei de salvament i socorrisme, entre altres.

Aquests informes es podeu consultar de manera física en el panell informatiu situat a peu de platja i en aquesta publicació de la pàgina web.

Ací pot consultar els resultats de les analítiques realitzades des del 5 de juny fins al 20 d’agost.