Pròxima inauguració de l’exposició de l’alumnat infantil de l’Escola d’Art de Finestrat

Finestrat protagonitza aquest dimecres el programa BONA VESPRADA de la televisió autonòmica À Punt
01/06/2022
El dijous 9 finalitza el cicle de xarrades de l’Associació Empresarial de Finestrat
01/06/2022

EL MUSEU ACOLLIRÀ L’ACTE INAUGURAL AQUEST DIVENDRES 3 DE JUNY I LES OBRES ES PODRAN VISITAR FINS EL DIA 19

L’alumnat de  “l’Escola d’Art de Finestrat” celebra aquest divendres, 3 de juny, la fi de curs amb l’exposició dels treballs que han realitzat en els últims mesos. L’acte tindrà lloc en el Museu de Finestrat aquest divendres, a partir de les 18.00 hores. Començarà amb el lliurament de diplomes i, seguidament, la inauguració de la mostra que es podrà visitar fins al 19 de juny al Museu de Finestrat, situat en el Parc Font de Carrè.

Uns 100 xiquets/es amb edats entre 3 i 12 anys han cursat en els últims mesos aquesta formació, dirigida per Gemma Llinares, en la qual han aprés tècniques molt diverses de dibuix, carbonet, pastís, aquarel·la, tinta xinesa, acrílic, collage o tècniques mixtes.

Des de setembre aquests alumnes han assistit a classes de pintura en el Centre de Formació del Bulevard (antic “Barquillero”), al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) i també participen en aquesta mostra l’alumnat de les activitats extraescolars del CEIP Puig Campana i del CEIP Balcó de Finestrat,

L’exposició dels seus treballs, un centenar, es podrà visitar al Museu de Finestrat fins al pròxim 19 de juny, els dimecres, de 16.00 a 20.00 hores, els dijous i divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores i dissabtes i diumenges, de 10.00 a 14.00 hores (excepte el primer cap de setmana del mes que estarà tancat).