Propostes de la Regidoria de Joventut per a aquest Nadal: patinar en pista de gel i tallers al Centre Juvenil

Per Nadal… Finestrat regala Igualtat
21/12/2022
La Cala de Finestrat es prepara per a la visita del Pare Noel
21/12/2022

TAMBÉ HI HAURÀ TALLERS INFANTILS AL CENTRE JUVENIL DURANT LES VACANCES ESCOLARS NADALENQUES

La Regidoria de Joventut de Finestrat ens porta d’excursió a patinar a la pista de gel d’Elx. Serà el dimarts 27 de desembre. El preu de l’activitat és 5€, la qual cosa inclou desplaçament amb autobús, material i monitor per a patinar. Es recomana portar roba d’abric, guants i calcetí doble. L’eixida serà a les 16.00 hores des de la parada de l’entrada al parc Font de Carrè. És una activitat dirigida a joves de 12 a 18 anys. En el cas dels menors de 12 anys han d’anar acompanyats per un adult.

Tallers de Nadal: Dimecres 28

A més, la Regidoria de Joventut ha organitzat un matí lúdic de tallers infantils dirigits a xiquets/es a partir de 6 anys d’edat per al dimecres 28 de desembre. Hi haurà 3 tallers diferents en 2 torns, de 10.00 a 11.30 hores i d’11.30 a 13.00 hores (1’5 hores duració). Els tallers seran per a confeccionar una caseta de gingebre, decorar galetes nadalenques i fer slime nadalenc. Places limitades.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “arriben les festes nadalenques, les vacances escolars. I des de Joventut volem convidar-los a gaudir d’aquest temps d’oci tan especial amb propostes noves com patinar en pista de gel, les galetes de gingebre o fer slime nadalenc. Esperem que us agraden els tallers, l’excursió a la pista de gel i que gaudiu de tot el que us tenim preparat des de la Regidoria de Joventut de Finestrat”.

A més, les postals presentades al XV Concurs de Postals Nadalenques que organitza Joventut romandran exposades fins al dia 22 de desembre al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). Aqueix mateix dia també les podran recollir els qui les hagen realitzades.

+Informació i Inscripcions

606 936 432

joventut@finestrat.org

Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).

(GABINET PREMSA.19.12.2022)