Propostes de la Comissió de Festes per a gaudir aquest Nadal a Finestrat

Nadal solidari a Finestrat
21/12/2022
Nova subvenció de la Diputació d’Alacant per a renovació de mobiliari urbà
26/12/2022

Aquest Nadal la Comissió de Festes MiniTofols 2023 acompanya el temps d’oci amb diverses propostes per a gaudir aquestes dates tan especials. Arrancaran en Nit de Nadal amb el Ball a partir de mitjanit a la Sala Jove. En el mateix espai, el Dia de Nadal, hi haurà acte lúdic amb berenar a partir de les 18.00 hores.

Per al divendres 30 de desembre la Regidoria de Cultura ens porta “Un Conte de Nadal”. Una representació teatral de la companyia Adán Rodríguez inspirada en el clàssic literari de Charles Dickens. Serà a la Casa de Cultura, a les 18.30 hores i el preu de l’entrada/donatiu és 3€ a benefici de les festes patronals 2023.

Ja en la recta final de l’any, tradicional Sopar de Cap d’Any, sopar per a acomiadar el 2022. També serà a la Sala Jove el dissabte 31 de desembre a les 21.00 hores. Per a les persones interessades a assistir poden fer la seua reserva fins al dimarts 27 (inclòs) contactant amb la Comissió de Festes. Després del sopar hi ha programat un gran ball obert a tota la població que vulga donar la benvinguda a l’Any Nou. El diumenge 1, acte lúdic, a les 18.00 hores, amb berenar a càrrec de la Comissió (Sala Jove).

En paraules del regidor de Festes, Héctor Baldó, “estem molt emocionats amb aquest Nadal. És la 1a que viurem sense restriccions, després de molt de temps. I des de la Comissió de Festes, amb suport d’aquesta Regidoria, tenim preparats diversos actes per a gaudir d’aquestes dates com ens mereixem, en companyia de famílies, amistats i fent el que més ens agrada, compartir temps junts”.

Recollida de regals cavalcada de Reis Mags d’Orient

En aquestes dates la Comissió de Festes MiniTofols es posa a la disposició de Ses Majestats els Reis d’Orient per a facilitar la recollida de regals que després es reparteixen en les seues cavalcades.

Per a la cavalcada del centre històric, es podran recollir els regals els dies 2, 3 i 4 a la Sala Jove, en horari de 16.00 a 19.00 hores.

I per a la cavalcada que se celebra a la Cala, la recollida serà també els dies 2, 3 i 4, als matins en l’extensió administrativa (de 9.00 a 14.00 hores) i a la vesprada al Centre Social La Cala, de 16.00 a 20.00 hores.

Per a més informació poden contactar amb la Comissió de Festes en la pàgina de Facebook @festesfinestrat i en Instagram @festesfinestrat2023

(GABINET PREMSA.19.12.2022)