Propostes culturals i festives per a l’última setmana de l’any a Finestrat

Nova subvenció de la Diputació d’Alacant per a renovació de mobiliari urbà
26/12/2022
Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Club de Pilota Valenciana de Finestrat
27/12/2022

CONCERT DE L’AGRUPACIÓ CORAL DE FINESTRAT, EL CLÀSSIC DE CHARLES DICKENS “CUENTO DE NADAL” I EL SOPAR DE CAP D’ANY

Les propostes culturals per a l’última setmana de l’any arriben a Finestrat amb música i teatre. El dijous 29 se celebra el tradicional concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Finestrat. Dirigida per José Vicente Algado, i presidida per Antonio Galiana els components de la coral finestratina compartiran escenari amb la Unió Musical de La Nucia. El repertori inclou peces com a Nit de Pau, La Nit de Nadal, En la más fría noche o Burrito Sabanero.

Quant a la proposta teatral, aquest divendres 30 de desembre arriba a Finestrat el clàssic literari de Charles Dickens “Cuento de Nadal”. Es tracta d’una adaptació teatral de la companyia Adán Rodríguez i tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 18.30 hores. El preu de l’entrada/donatiu és 3€ a benefici de les festes patronals 2023 i es podrà adquirir en la mateixa Casa de Cultura i durant l’hora prèvia a la representació.

A més, des de la Regidoria de Festes recorden que aquest dimarts, dia 27, finalitza el termini per a reservar plaça en el tradicional Sopar de Cap d’Any que organitza la Comissió de Festes MiniTofols 2023. Aquest sopar de comiat del 2022 serà a la Sala Jove el dissabte 31 de desembre a les 21.00 hores. Després del sopar hi ha programat un gran ball obert a tota la població que vulga donar la benvinguda a l’Any Nou. I el diumenge 1, acte lúdic, a les 18.00 hores, amb berenar a càrrec de la Comissió (Sala Jove).

El regidor de Cultura i de Festes, Héctor Baldó, va fer una crida a la participació en aquests actes. “Volem acomiadar l’any amb música a càrrec de l’Agrupació Coral de Finestrat, amb teatre i el clàssic Conte de Nadal de Charles Dickens. I també amb el Sopar i Gran Ball que organitza la Comissió de Festes 2023. Molt il·lusionats perquè és un Nadal, la 1a en molt de temps sense restriccions. I amb moltes ganes de gaudir d’aquestes propostes culturals i lúdiques tots junts en aquest Nadal”.

Prèvia Recollida de regals cavalcada de Reis d’Orient

En aquestes dates la Comissió de Festes MiniTofols es posa a la disposició de Ses Majestats els Reis d’Orient per a facilitar la recollida de regals que després es reparteixen en les seues cavalcades.

Per a la cavalcada del centre històric, es podran recollir els regals els dies 2, 3 i 4 a la Sala Jove, en horari de 16.00 a 19.00 hores.

I per a la cavalcada que se celebra a la Cala, la recollida serà també els dies 2, 3 i 4, als matins en l’extensió administrativa (de 9.00 a 14.00 hores) i a la vesprada al Centre Social La Cala, de 16.00 a 20.00 hores.

Per a més informació poden contactar amb la Comissió de Festes en la pàgina de Facebook @festesfinestrat i en Instagram @festesfinestrat2023

(GABINET PREMSA.26.12.2022)