Prop de 400 inscrits en la Trail Nocturna Faldes Puig Campana que se celebra aquest dissabte a Finestrat

Campanya municipal de vacunació antiràbica de les mascotes del 15 al 20 de juliol a Finestrat
08/07/2019
Les persones majors de Finestrat tenen de termini fins al dimecres 10 de juliol per a sol·licitar plaça en el programa de turisme IMSERSO
08/07/2019

LES INSCRIPCIONS ROMANDRAN OBERTES FINS A AQUEST DIJOUS A LES 00:00 HORES

Última crida per a participar en la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que acull Finestrat aquest dissabte, 6 de juliol, comptant ja amb prop de 400 inscrits. La carrera està organitzada des de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i el termini d’inscripció romandrà obert fins a les 00:00 hores d’aquest dijous.

En paraules de l’edil d’Esports, David Alarcón, “estem molt emocionats amb la celebració d’aquesta carrera en què des de la Regidoria d’Esports ens hem bolcat amb la Comissió de Festes per a portar-la avant. Ja hi ha prop de 400 corredors inscrits i, des d’ací, fem una crida per a aprofitar l’oportunitat de gaudir de l’esport i del nostre emblemàtic entorn”.

En la prova hi haurà dues modalitats de participació: corredors que hauran de salvar una distància de 13 quilòmetres amb un desnivell positiu de 700 metres. I caminants que tindran per davant un recorregut de 9 quilòmetres i un desnivell de 300 metres. L’eixida serà a les 20:30 hores des de la Plaça de la Unió Europea, on també estarà situada la meta. La ruta que realitzaran coincidirà amb la coneguda com “Volta al Puig Campana” que passa per la Font del Molí, Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts. I la ruta per a caminants és una variació de la Volta encara que més curta.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 12€ per a corredors i 8€ per a caminants fins a un màxim de 600 participants entre les dues modalitats.
Les inscripcions es podran formalitzar fins a les 00:00 hores d’aquest dijous en la pàgina web: www.mychip.es.

(GABINET DE PREMSA: 3.07.19)