Programa per a joves de 16 a 21 anys que han deixat els seus estudis: “Jove Oportunitat JOOP”

La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un taller per a aprendre a fer TIK TOKs els dies 22, 24 i 26 de març
12/03/2021
Finestrat renova el seu compromís de col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Benidorm
16/03/2021

Amb l’objectiu de motivar i orientar als joves de 16 a 21 anys que han deixat els seus estudis des de la Regidoria de Joventut de Finestrat s’han sumat al programa Jove Oportunitat JOOP que organitza l’IVAJ. L’objectiu és aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà. “Per a això, necessiten suport per a potenciar les seues capacitats, treballar la seua autoestima, la seua motivació i assessorar-los per a construir un projecte de formació que els ajude a llaurar el seu futur laboral”, va indicar la regidora de Joventut, Nati Algado.

L’eina pedagògica que utilitza el programa JOOP és el coaching actitudinal, en grups d’entre 10 i 15 participants. En aquestes jornades se’ls proporciona orientació sobre les diferents famílies professionals de la FP, des d’un enfocament pràctic, amb visites a empreses, on els mostraran el treball real al qual porta cada titulació “i, d’aquesta manera, que puguen descobrir la seua vocació”, va assenyalar l’edil.

Per a aquelles persones joves de Finestrat que no hagueren acabat l’ESO, JOOP també els ofereix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d’accés a la FP de Grau Mitjà.

Les inscripcions a JOOP es realitzen al Centre Juvenil Finestrat, situat en el carrer Fonteta, 36. També poden contactar per WhatsApp en el núm. 606 936 432 i en l’adreça de correu joventut@finestrat.org

GABINET DE PREMSA (13.03.2021)