Primera reunió de treball per a llançar la línia d’ajudes al lloguer 2021

Decret restriccions contenció pandèmia a la Comunitat Valenciana a partir de l’1 de març
01/03/2021
L’Ajuntament de Finestrat sol·licita que la vacunació contra el Covid es realitze en el mateix municipi
05/03/2021

L’ALCALDE DE FINESTRAT ANUNCIA QUE MODIFICARAN LES BASES D’AQUESTES AJUDES PER A ARRIBAR A MÉS VEÏNS

Acabats d’aprovar els pressupostos municipals per a 2021 des de l’Ajuntament de Finestrat ja comencen a treballar en la convocatòria d’ajudes al lloguer d’habitatge habitual amb l’objectiu d’adaptar-la a la circumstància actual i ampliar així el nombre de beneficiaris. Aquest matí va tindre lloc la primera reunió de treball entre l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, els edils titulars de Serveis Socials, Empresa i Hisenda, María Llorca, Donna Rebecca Plummer i José Vicente Lloret, respectivament i els tècnics corresponents de cada àrea.

Tal com va explicar l’alcalde al final d’aquesta trobada, “reprenem les ajudes al lloguer que vam iniciar l’any passat quan va començar la pandèmia. La nostra intenció no sols és mantindre-les sinó adaptar-les a la situació actual perquè més usuaris puguen acollir-se a aquesta línia d’ajudes”. En pròximes dates es donaran a conéixer amb detall les bases que regeixen aquesta subvenció per a 2021 que serà com a màxim de 300€ per mensualitat (màxim 2 mesos) i per habitatge habitual, entre altres requisits. “Hui hem mantingut aquesta primera reunió de treball perquè el que pretenem és agilitar els terminis per a arribar com més prompte millor, a quants més veïns i durant més temps”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

2’5 milió€ en ajudes per a 2021

L’any passat des de l’Ajuntament van destinar més d’1 milió€ en ajudes per a pal·liar l’impacte tan negatiu de la crisi socioeconòmica i el tancament de negocis. “Per a aquest 2021 disposem de 2’5 milions entre els romanents i el que hem consignat en els nostres pressupostos per a ajudes socials a autònoms, empreses, famílies, bonificacions d’impostos com l’IBI, el fem i les ajudes al lloguer, en aquest cas”. “Ja ho vam dir en el seu moment, va afegir l’alcalde, “mentre dure aquesta crisi econòmica l’Ajuntament continuarà ajudant a tots els seus habitants”.

En pròximes dates es convocaran les bases d’aquesta línia d’ajudes al lloguer, així com els terminis i procediment de sol·licitud.

(GABINET DE PREMSA: 2.3.2021)