Primera jornada de platja a la Cala de Finestrat amb l’aplicació del pla de contingència de seguretat

Dispositiu de neteja i desbrossament de camins rurals per a previndre incendis forestals a Finestrat
15/06/2020
La campanya solidària “Un quilo contra el COVID-19” arriba a Finestrat
16/06/2020

EL PLA ESTABLEIX UN ACCÉS ÚNIC EN LA ZONA CENTRAL DE LA PLATJA, AFORAMENT MÀXIM DE 1.000 PERSONES I PERSONAL ESPECÍFIC PER A INFORMAR ELS VISITANTS SOBRE TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

Primera jornada d’obertura a la platja de la Cala de Finestrat amb l’aplicació del Pla de Contingència marcat des de l’Ajuntament seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i organismes de Turisme. Entre les principals mesures de seguretat hi ha un accés únic en la zona central de la platja, al costat del lloc de socorrisme, control d’aforament que serà màxim de 1.000 persones i horari de 9.00 a 21.00 hores. De moment hi haurà un únic accés “encara que la voluntat és que conforme evolucionen els dies es puga habilitar més punts per a accedir”, va indicar l’edil de Platja, David Alarcón. Les mesures, recollides en diversos panells informatius, són d’obligat compliment com la distància social i l’ús de màscares quan no es puga mantindre la distància mínima d’1.5 metres “perquè cal ser prudents i evitar que puga haver-hi rebrots després del que hem passat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En l’hora prèvia a l’obertura l’edil de Platja, David Alarcón, va mantindre una última trobada de coordinació amb els representants de la Policia Local, Guàrdia Civil, tècnics municipals de Turisme, Medi Ambient, Platja i també els informadors que seran 4 per torn, tant en els accessos com en la mateixa arena. El dispositiu de seguretat comptarà també amb servei de socorrisme en el mateix horari d’obertura de la platja i la unitat de vigilància aèria dron de la Policia Local.

En matèria de serveis la platja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda que disposaran d’assistència amb socorristes, sol·licitant cita prèvia en el propi lloc de socorrisme. I en matèria de tecnologia la Cala de Finestrat disposa de Xarxa Wifi gratuïta per a tots els visitants “una eina que ens permetrà el control del nombre d’usuaris que es connecten a Internet des de la nostra platja.”

(GABINET DE PREMSA 15.6.2020)