Primer partit de lliga per als juvenils de futbol i  primer partit a casa per a les sènior del Club Voleibol Finestrat

El Cementeri de Finestrat es prepara per a Tots els Sants amb totes les mesures de seguretat anticovid-19
16/10/2020
Obertura del curs “Benvingut a l’era digital” en el Viver d’Empreses de Finestrat
16/10/2020

CLUB VOLEIBOL FINESTRAT

L’equip Sènior Novelec Costa Blanca Finestrat va guanyar 2-3 al sempre difícil CV Il·licità. Amb això, suma la seua segona victòria en la segona jornada de lliga i es col·loca líder en solitari. Així preparen el seu pròxim partit de temporada, el 1r que disputen a casa, en el pavelló de Finestrat. Serà aquest diumenge, 18 d’octubre, a les 12.00 hores contra el CV Oliva.

Les sènior de Finestrat xiques intentaran emportar-se la tercera victòria en el Campionat contra un Oliva que vindrà per totes després de la seua victòria a domicili contra el CV Elx.

CFOE FINESTRAT

Per a aquesta setmana, els equips de futbol del club local disputen diverses trobades amistoses com el que van jugar en la vesprada d’ahir els benjamins contra el Lope de Vega.

Per a aquest dissabte, dia 17, segueixen els amistosos de pretemporada amb la trobada dels alevins contra l’At. Benidorm E, a les 9.45 hores; a les 11.00 els toca el torn als infantils contra l’At. Benidorm C i, a les 12.30 hores, jugaran els cadets contra aquest mateix equip en la seua categoria. Tots aquests partits es disputaran a casa, en el camp de la Foia.

Quant a la lliga, comença ja de manera oficial per als juvenils de Finestrat amb la seua primera trobada a domicili que serà aquest dissabte, a les 16.00 hores, contra l’At. Benidorm C.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar a l’afició a acudir a fer costat a tots aquests jugadors a les instal·lacions esportives municipals, “respectant en tot moment les mesures de seguretat anti covid-19”.

(GABINET DE PREMSA 16.10.2020)