Primaprix, el outlet espanyol de primeres marques de gran consum, obri a Finestrat

Prop de 100 empreses de Finestrat cobren aquesta setmana les ajudes del “Pla Resistir”
23/03/2021
L’Ajuntament aposta per la cultura en l’escena urbana i natural amb la convocatòria del certamen “FINESTRAT ART PÚBLIC”
26/03/2021

L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, VISITA LA NOVA BOTIGA SITUADA AL COSTAT DE DECATHLON I BRICOMART

Confiança i garantia d’èxit. La família empresarial de Finestrat no para de créixer. L’última gran marca que ha desembarcat en el bulevard comercial és Primaprix, outlet espanyol de primeres marques de gran consum que ahir va obrir les seues portes al costat de Decathlon i Bricomart. Una ineludible cita per a l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, l’edil d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, i el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, que han visitat l’establiment al costat del Responsable de Màrqueting de Primaprix, David Pinel.

“Ni una pandèmia com la del COVID-19 ha parat el desenvolupament i el creixement del Bulevard de Finestrat”, va indicar l’alcalde en la seua visita. “Hui estem en l’obertura de PRIMAPRIX, la primera botiga d’aquesta gran marca que obri les seues portes a la província d’Alacant. El primer, enhorabona. El segon, gràcies per la confiança, gràcies per triar-nos, per continuar obrint negocis perquè això genera riquesa, genera ocupació i el que jo sempre dic: la millor prestació social és un lloc de treball”.

Aquesta nova obertura reforça el que les grans marques venen demostrant en els últims anys: el bulevard de Finestrat és una garantia d’èxit per la seua ubicació, per les seues connexions i per les seues facilitats com a punt de trobada, convertint-se en referent per al comerç a la Comunitat Valenciana. “Hui em sent especialment orgullós del treball que s’està fent ací. Per això, hem demanat a PRIMAPRIX que compten amb la nostra Agència d’Ocupació per a la formació i per a donar treball a la població de Finestrat i comarca”, ha assenyalat el primer edil, Juanfran Pérez Llorca.

Per part seua, el Responsable de Màrqueting de Primaprix, David Pinel ha posat l’accent que “Finestrat és un lloc que ens agradava per l’afluència de públic, les comunicacions, el clima és esplèndid, està envoltat de primeres marques i això ens pot ajudar. Fa una setmana obrim a València. Hui ho fem a Finestrat i l’acolliment va ser molt bona i esperem que el boca a boca ens ajude al fet que Primaprix es convertisca en lloc de referència per a la població de Finestrat i Marina Baixa”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ,

La botiga té una superfície de venda quasi 450 m² i més de 4.000 referències que van des de cosmètica a alimentació, passant per drogueria, botiga de joguets, perfumeria, begudes i fins i tot una secció dedicada a les mascotes.

(GABINET DE PREMSA: 25.3.2021)