Presentació de la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana

El corredor de Finestrat, Vicente Llorca Climent “Tato” va fer 5é de la general i 3r sènior en el KV Puig Campana
27/05/2022
Teatre de Contes “D’Igual a Igual” a l’Escola Infantil municipal de Finestrat
27/05/2022

El PRÒXIM 18 DE JUNY CORREDORS I SENDERISTES TINEN UNA CITA A FINESTRAT

És una proposta esportiva dirigida especialment als amants del Trail i el senderisme amb dues modalitats de participació: corredors que salvaran una distància de 16 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 900 metres (dificultat mitjana). I caminants o senderistes que tindran per davant un recorregut no competitiu de 9 quilòmetres i un desnivell de 600 metres (dificultat mitjana).

És la III Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que se celebra a Finestrat el dissabte 18 de juny a les 21 hores. L’eixida serà des de la Plaça de la Unió Europea en el centre històric. La prova està organitzada pel CE El Portell de Finestrat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat.

La ruta del trail pansa per la Font del Molí, Collado Ciprerets Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts.

I durant la ruta per a caminants podrem travessar l’Alqueria, el Corral de Suay, la Cova del Roget o la Foia de Cac.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORT, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En paraules de l’edil d’Esports, David Alarcón, “estem en ple compte arrere per a la 3a edició de la Trail nocturna Faldes del Puig Campana que organitza el Portell amb suport d’aquest Ajuntament. I per tant, un any més, agraïts per aquesta organització i encantats perquè Finestrat i, sobretot, el nostre Puig Campana torna a erigir-se com a catedral del Trail. En aquest cas el fem amb un plus i és superar aquest repte que ens porta el CE El Portell durant la nit. Així que anime als aficionats al fet que aprofiten aquesta oportunitat tan bonica per a gaudir de l’esport a l’estiu, en plena naturalesa, i en amb aquesta combinació que sempre resulta perfecta entre Esport, Turisme i Medi Ambient”.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 15€, per a caminants i de 20€ per a corredors.

Les inscripcions es poden formalitzar ja en la pàgina web: www.mychip.es fins a les 14.00 hores del dimarts, 15 de juny.

https://www.mychip.es/evento/faldes-del-puig-campana-trail-sender-nocturn-2022-22

Els socis del C.E. El Portell tindran un descompte en la seua inscripció enviant un correu a: faldesdelpuigcampana@gmail.com i facilitant Nom, Cognoms i DNI, així com un correu de contacte.

PREMSA (2022-05-26)