Presentació de la revista literària en línia “GAFE.INFO” en el canal @FinestratAyuntamiento de Twich

Comença a Finestrat el programa ET FORMEM amb 10 persones que durant 1 any es formaran en l’Especialitat d’Atenció Sociosanitària per a dependents
03/06/2021
Els cadets de l’Escola de Pilota s’imposen 6-1 a La Nucia en el campionat a llargues
04/06/2021

Gafe.info «Éramos pocos y parió la abuela» és una revista literària que ha vist la llum en temps de pandèmia per a generar un espai de trobada entre persones que lligen i escriuen: els amants de la literatura en general. La seua impulsora és Beatriz Giovanna i, amb el suport de la Regidoria de Cultura, donarà a conéixer aquesta proposta literària, també de manera en línia, a través del canal @finestratayuntmiento en Twich. El regidor de Cultura, Héctor Baldó, es va reunir amb Beatriz Giovanna per a coordinar tots els detalls d’aquesta presentació en línia que serà dijous que ve, dia 10 de juny, a partir de les 19.30 hores.

Gafe.info és una publicació trimestral en castellà que inclou seccions especialitzades en Poesia, Narrativa i Crítica literària. També inclou Gafe en vinyeta, espai destinat a fer costat a creadors visuals, caricaturistes i amants dels memes literaris.

“Aquesta revista ha nascut, al seu torn, amb l’ànim de reflexionar sobre processos de creació literària, va indicar Beatriz Giovanna, sobre la vida dels qui escriuen; aprofundir en les temàtiques que ens preocupen en les seccions d’opinió i d’entrevistes i visibilitzar accions culturals de difusió literària i artística en la secció Movidas literàries”. “La Revista Literària Gafe.info pretén ser, en definitiva, un lloc de trobades i lectures, de bons llibres, de diversitat cultural i literària, d’acostament i de memòria, d’alegria i gaudi estètic, d’honestedat i de qualitat literària”, va concloure Giovanna.

En la presentació estarà la seua coordinadora, Beatriz Giovanna Ramírez i també Fernando Ugeda Calabuig, finalista del Premi Azorín de Novel·la 2021 amb l’obra “Venus desnuda fumando en el balcón””.

GABINET DE PREMSA (2.6.2021)