Presentació conjunta de la campanya comarcal “Homes de cures” a Finestrat

Aquest dilluns de Pasqua Finestrat celebra la seua tradicional festa de l’Ereta a la Font del Molí
18/04/2023
Finestrat celebra aquest cap de setmana el seu Mercat Gastronòmic i Tradicional als carrers del centre històric
18/04/2023

Finestrat acull el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa s’ha reunit en la sessió de treball que realitza mensualment en cadascun dels municipi que conformen el consell. Aquest mes d’abril la reunió ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Finestrat per a presentar la campanya conjunta “Homes de Cures” en la qual es visibilitzen les masculinitats igualitàries.

Amb la presentació d’aquesta campanya es pretén posar en valor a famílies en les quals els homes es responsabilitzen i assumeixen les tasques de l’àmbit domesticfamiliar, alhora que, remouen la consciència col·lectiva en la necessitat d’actuar corresponsablement com a mesura per a aconseguir la igualtat real.

En paraules de la regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, “un dels punts forts d’aquesta campanya radica just en el fet de ser conjunta, ja que tots els municipis englobats en el Consell Comarcal d’igualtat de la Marina Baixa, han apostat per unificar aquest important missatge social i amb això reforçar el seu impacte”.

Es tracta d’una campanya de sensibilització que s’inicia aquest 11 d’abril a través d’opis publicitaris, cartelleria, xarxes socials i les webs dels diferents ajuntaments del Consell d’Igualtat de la Marina Baixa”, segons va informar regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’IGUALTAT, MARÍA LLORCA, ACÍ:

A més, la regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, va manifestar que “és fonamental mantindre actualitzat aquest compromís per la igualtat per a promoure una societat inclusiva i equitativa”. Amb aquestes trobades mensuals s’estableixen accions conjuntes a nivell comarcal per a continuar avançant en polítiques d’igualtat de gènere.

(GABINET DE PREMSA. 11.04.2023)