Presa de possessió de 6 nous agents per a reforçar la plantilla de la Policia Local de Finestrat

Xarrada amb la ciutadania: L’alcalde anuncia la baixada de la plusvàlua i el tipus impositiu de l’IBI i la posada en marxa d’un bo consum a la Cala i al centre històric
16/05/2022
Fira del llibre a Finestrat
16/05/2022

6 agents han pres hui possessió del seu càrrec en el cos de la Policia Local de Finestrat en un acte presidit per l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, la regidora de Seguretat Mª Dolores Viudes i l’Inspector Cap, Agustín Rubio.

Al final de l’acte, l’alcalde els va traslladar personalment la seua benvinguda i enhorabona per haver superat el procés selectiu per a accedir a aquest lloc.

“Per a Finestrat disposar de 6 nous policies ens permet afrontar l’estiu amb millors serveis. Sens dubte, la Policia Local al costat de la Guàrdia Civil, està fent una labor excepcional, sobretot en aquests últims anys de pandèmia, que contribueix a fer de Finestrat un dels municipis més segurs de la comarca”. “Més enllà de la labor de seguretat i protecció que fan dia a dia, també són els primers ambaixadors que tenim al carrer doncs a ells es dirigeixen sempre les persones que visiten la nostra localitat. Per això, els he traslladat que el treball de Policia Local el facen sempre des de la humilitat i la proximitat cap als nostres veïns i visitants”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Els agents són Francisco J. Rubio, Moisés Marcet, Julia Ortuño, Francisco Javier Mayor, Carlos A. López i Fernando Martínez.

Actualment la plantilla de la Policia compta amb 29 components que en els últims dos anys han acusat un minvament per jubilacions i baixes, que venen a ser ara reposades amb la incorporació dels nous agents. Després d’unes jornades en les quals rebran diverses sessions formatives s’incorporaran al servei.

(GABINET PREMSA.16.5.2022)