Pràctiques de l’alumnat del Cicle d’Emergències d’Elda al Puig Campana de Finestrat

L’alcalde va assistir a l’acte d’inici d’obra de més de 100 habitatges promoguts per IMMOSOL a Finestrat
11/06/2021
Els juvenils del CFOE Finestrat es proclamen campions de lliga i pugen de categoria a 1a regional
11/06/2021

La zona nord del serral de Puig Campana ha acollit aquesta setmana les pràctiques de moviment per muntanya i cerca de persona desorientada per part de l’alumnat del Cicle d’Emergències i Protecció Civil del CIPFP Valle d’Elda.

En el seu desenvolupament l’alumnat va tindre l’oportunitat d’aplicar els coneixements sobre la matèria per a dur a terme aquesta pràctica dins del pla formatiu d’FCTs. També van aconseguir ascendir al pic Puig campana, de 1406 metres, la segona muntanya més alta de la província d’Alacant.

Des de l’Ajuntament van col·laborar en aquesta activitat mitjançant el suport del tècnic municipal d’Educació, Ángel Lloret, i la Policia Local de Finestrat, que van estar atents al transcurs de la pràctica per a garantir el seu desenvolupament amb tota seguretat. Al final de la jornada, David Carretero, professor del Cicle d’emergències i organitzador de la pràctica va expressar el seu agraïment a l’Ajuntament per la col·laboració prestada i per l’obertura d’una nova via de col·laboració per a futures accions de formació.

(GABINET DE PREMSA.11.6.2021)