Poda de palmeres en les zones verdes municipals de Finestrat

Normes d’ús de la platja: Plan de Contingència Cala Finestrat anti COVID 19
29/06/2020
Finestrat, municipi per la diversitat i contra de la LGTBIFÒBIA, hissa la bandera arc de Sant Martí a la casa consistorial
29/06/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat estan fent els treballs de neteja i poda de palmeres en les zones verdes municipals. Els operaris han emprés aquestes tasques en la zona de la Cala, concretament en la zona de l’aparcament i també en l’Avinguda Marina Baixa. També podaran les palmeres de l’Avinguda Mimoses on està previst, a més, retirar els dàtils per a evitar la brutícia que produeixen en caure sobre el carrer.

El regidor de Manteniment, neteja viària i jardins, Tomás Sellés, va explicar que “com tots els anys a la fi de juny fem aquests treballs de poda que són molt necessaris per a sanejar les palmeres de les zones verdes municipals i es realitzen just després que isquen els seus fruits per a retirar-los i així evitar les taques que produeixen en les voreres”.

Els treballs han començat a la Cala on existeixen més de cent exemplars sol en l’Avinguda Marina Baixa i continuaran en les pròximes setmanes en les zones verdes municipals de bulevard comercial, urbanitzacions i centre històric tradicional.

(GABINET PREMSA.26.6.2020)