Per Nadal, Finestrat regala Igualtat

L’empresa Qualynet Proquimia dóna un purificador d’aire per a les aules de l’Escola de Música de Finestrat
17/12/2020
El jove corredor de Finestrat, Jaume Llorca Mingot “Riera” va aconseguir la 3a posició en la XVI Mitja Marató Serra d’Olta de Calp
18/12/2020

Ni un infant sense joguets, ni un infant sense il·lusió. L’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria de Serveis Socials i d’Igualtat, ha entregat a diferents famílies del municipi en situació de vulnerabilitat els joguets no sexistes que Pare Noel i els Reis d’Orient tenien reservats per a la xicalla.

La campanya “Per Nadal, regala Igualtat” portarà a totes aquestes llars joguets amb una mirada igualitària i no sexista. “Es pretén”, segons paraules de María Llorca, regidora de Serveis Socials i Igualtat, “treballar des de la base amb les critures, i a través del joguet conscienciar-los per a un futur en igualtat. Sabem que la infantesa aprenen a través del joc i una manera de formar i trencar estereotips és insistint en els valors de la igualtat, la cooperació i el respecte”.
ESCOLTE LES DECLARACIONS DE L’EDIL DE SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT, MARÍA LLORCA,

També s’ha tingut en compte el component pedagògic i educatiu dels regals per als menors. “El lliurament s’ha dut a terme a la Cala i al centre històric entre xiquets de 0 a 12 anys. Aquest curs s’ha triplicat el lliurament de joguets respecte a l’any passat”, va afegir l’edil, María Llorca.

A aquesta campanya també s’ha unit l’Associació britànica CHUMS(Friends of Charity).