Pepa Cardona presenta a Finestrat el llibre Gestado en mi corazón sobre el seu personal procés d’adopció

Dissabte de Carnestoltes a Finestrat
07/02/2024
El Museu de Finestrat acull aquest divendres 9 la presentació de l’obra poètica Mi infierno, un hogar d’Encarnación Pujante
07/02/2024

SERÀ EL DISSABTE 17 DE FEBRER A LES 18.30 A LA CASA DE LA CULTURA DE FINESTRAT

“No pot dir exactament en quin moment va passar per la meua ment la idea fugaç d’adoptar un xiquet o em vaig il·lusionar amb eixa possibilitat. Igual que gran part de dones i també, imagine que molts homes, des que vaig tindre consciència en la meua infància, m’imaginava un futur formant una família convencional, amb una parella i gestant als meus fills en la meua panxa”

Així arranca el primer llibre escrit per Pepa Cardona Martorell Gestado en mi corazón, un procés d’adopció . Nascuda a Finestrat, formada professionalment a l’Ajuntament de Dénia de la qual és la Cap del Servei de Turisme des de fa més de 30 anys, Pepa ens submergeix en aquest llibre en el procés més important, revelador i valent de la seua vida: el llarg i agredolç camí que troba una dona que decideix adoptar.

“Allò que he volgut, amb aquest llibre, és plasmar la meua experiència vital durant el procés d’adopció del meu fill. Un procés que no va ser fàcil però que al final va valdre la pena. Aquest llibre també pretén ajudar a totes aquelles persones que vulguen o estiguen en ple procés d’adopció” va assenyalar l’autora Pepa Cardona.

POT ESCOLTAR L’AUTORA DE GESTADO EN MI CORAZÓN, PEPA CARDONA, ACÍ

Ara és mare d’un xiquet etíop, al qual va aconseguir adoptar amb a penes uns mesos de vida, i com ella mateix compta en el llibre sols en tindre’l als seus braços va mitigar tots els mal disgustos d’un complicat i enrevessat recorregut fins a aconseguir fer-ho seu.

Aquest fantàstic relat el podrem escoltar de pròpia veu dissabte que ve 17 a les a les 18.30h a la Casa de la Cultura de Finestrat.

En paraules de la Regidor de Cultura, organitzadora d’aquest acte, Natividad Algado: “és un privilegi poder comptar amb aquest extraordinari relat en primera persona d’un dels processos més valents que puga escometre una dona o un home, adoptar un xiquet i criar-lo. Pepa, veïna de Finestrat i una incansable treballadora, ens convida a conéixer la seua experiència personal però sobretot vol ser un vehicle per a ajudar a tots aquells que estan immersos en un procés d’adopció. Un món on les emocions, el no defallir, saber com és el teu vertader camí es converteix en una lliçó de vida i una lluita contra els perjudicis.”

El llibre acaba amb un resum de cinc anys que segons relata “havien generat en mi vivències amb emocions i sentiments molt forts, pujats en una muntanya russa, i, a vegades, en plena caiguda lliure, on la voluntat vestida de l’esperança de ser mare, sempre havia triomfat enfront de la frustració, la ràbia i la tristesa”.

Gabinet de Premsa (07/02/2024)