El Pare Noel visitarà la Cala de Finestrat aquest dimecres 23 i els Reis d’Orient estaran al centre històric el 5 de gener

Ordre del dia sessió plenària extraordinària dilluns 21 de desembre, 9.00 hores, Ajuntament de Finestrat
21/12/2020
Nova acció solidària de l’Associació Britànica “CHUMS”
07/01/2021

LA REGIDORIA DE FESTES ADAPTA AQUESTS ESDEVENIMENTS NADALENCS A LA SITUACIÓ SANITÀRIA

A causa de la situació sanitària actual els actes programats per a aquest Nadal a Finestrat es concentraran un dia a la Cala i un altre dia al centre històric amb totes les mesures de prevenció establides des de les autoritats perquè els xicotets puguen veure al Pare Noel i als Reis d’Orient d’una manera segura i tranquil·la. Per això, des de la Regidoria de Festes han anunciat que el Pare Noel visitarà la Cala aquest dimecres 23 de desembre i les seues Majestats els Reis d’Orient estaran al centre històric el dia 5 de gener.

23 de desembre: Visita del Pare Noel a la Cala

El Pare Noel ha triat la Plaça de l’Àmfora de la Cala de Finestrat per a la seua visita d’aquest dimecres, 23 de desembre. Ho farà en una bola gegant de neu de manera que els xiquets podran passar per davant i els seus papàs prendre’ls una fotografia de record amb els seus propis dispositius mòbils. El Pare Noel esperarà als infants a partir de les 17.00 hores en la Plaça de l’Àmfora. A més, es posposa l’actuació musical “Nadals cantats” i l’espectacle de màgia que s’havia programat. 

5 de gener: Visita dels Reis d’Orient al centre històric

En el cas de les seues Majestats els Reis d’Orient han decidit finalment no assentar el Campament Reial encara que, això sí, mantenen la seua visita a Finestrat per al dia 5 de gener. Aqueixa vesprada, a partir de les 17.00 hores, els xiquets podran passar a veure’ls per la Plaça de la Unió Europea i també fer-se una fotografia de record d’aqueix moment tan especial.

Els dos actes comptaran amb mesures de seguretat anti COVID-19 com a control d’aforament, itineraris senyalitzats i separats per a l’accés i eixida dels assistents, i garantint així les distàncies de seguretat i el seu desenvolupament d’una manera fluida i ordenada.  No obstant això,  aquests actes estan subjectes al que determine la Generalitat en funció de l’evolució de la pandèmia.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va explicar que “enguany vivim un Nadal diferent i, sobretot, condicionada per l’evolució de la situació sanitària. Per això, estem molt agraïts al Pare Noel i als Reis d’Orient per mantindre viva la il·lusió dels més xicotets amb la seua visita a Finestrat i fer-ho d’una manera ordenada i segura per a tots”.  L’edil també va dedicar unes paraules d’agraïment a la Llampuga Comissió de Festes 2021, bolcada en l’organització del campament, per la seua disponibilitat i lliurament. “En aquesta ocasió no ha sigut possible encara que esperem que prompte puguem col·laborar junts a oferir activitats a tota la ciutadania”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

(GABINET DE PREMSA. 21.12.2020)