“Paisajes y otras cosas”. Victoria Bustamante, veïna de Finestrat, obri la nova exposició del Museu Font de Carrè

Ajuntament i Consorci de bombers activen un Pla de prevenció i seguretat davant incendis en els edificis de gran altura de la Cala Finestrat
03/05/2023
Celebrem el 743 aniversari de la Carta de Poblament de Finestrat amb una gran jornada festiva
05/05/2023

Va nàixer a Madrid, encara que porta establida a Finestrat des de fa de més de 15 anys. Pintora aficionada en els seus inicis i, hui dia, una gran apassionada de les arts plàstiques i de qualsevol proposta cultural del seu poble d’acolliment.

El Museu de Finestrat presenta aquest divendres l’exposició de Victoria Bustamante “Paisajes y otras cosas”. Oli, collage amb paper i tints, tècniques mixtes, l’exposició és un recorregut per aquells paisatges que li han deixat empremta i inspirat amb els seus colors, amb les seues olors, amb les seues temperatures o amb les seues estacions. Una reinterpretació de la natura viva que mescla el realista amb l’imaginari.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “estem encantats per rebre una nova exposició al Museu de Finestrat. Fa temps que conec a Victoria i estic segur que ens oferirà una miqueta de la seua ànima través d’aquesta exposició. Agrair-li el treball i convidar-vos a tots a aquesta mostra que té tant de pintura com de poesia”.

Malgrat la seua experiència, Victoria Bustamante segueix la seua formació a l’Escola de Pintura Puig Campana Art i amb el pintor Ricardo Fuente Caamaño.

La inauguració de “Paisajes y otras cosas” serà aquest pròxim divendres al Museu de Finestrat, al Parc Font de Carrè a les 19.00h. Els horaris d’obertura seran els Dimecres de 16h a 20h. Els dijous i els divendres de 10h a 14h i de 16h a 21h. i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h (1r cap de setmana del mes romandrà tancat). L’exposició romandrà oberta al públic fins al 28 de maig de 2023.

GABINET DE PREMSA (03-05-2023)