Obrin termini d’inscripció per a la creació de la nova Comissió de Festes de la Cala de Finestrat

Finestrat acull el pròxim 21 de febrer la IV Setmana Ciclista Valenciana
06/02/2020
Magnífica actuació dels ciclistes del CC Puig Campana Finestrat en la Costa Blanca Bike Race
07/02/2020

LES PERSONES INTERESSADES A FORMAR PART D’AQUESTA COMISSIÓ PODRAN APUNTAR-SE FINS AL 21 DE FEBRER

Des de la Regidoria de Festes fan una crida a les persones interessades a posar en marxa una nova Comissió de Festes per a la Cala de Finestrat. Aquesta iniciativa té com a objectiu impulsar els actes lúdics del calendari anual en la zona de la platja de Finestrat com són les seues pròpies festes en honor al turista que se celebren al setembre i altres actes també molt consolidats com la Fira d’Abril, la Nit de Sant Joan o la cavalcada dels Reis Mags.

L’edil de Festes, Héctor Baldó, va informar que des de hui està obert el termini per a registrar-se i participar en la creació d’aquesta nova comissió. “El procediment per a inscriure’s és molt senzill: omplir una instància genèrica en l’extensió administrativa de la Cala o també a través de la seu electrònica on es pot omplir aquest formulari. En aqueixa instància la persona ha d’incloure les seues dades de contacte i exposar que desitja formar part de la Comissió de festes de la Cala. D’aquesta manera, esperem comptar en breu amb una entitat col·laboradora amb l’Ajuntament en l’organització dels actes festius de la Cala i així, entre tots, dinamitzar l’activitat lúdica, turística i comercial de la zona”.

El termini per a formalitzar aquesta inscripció estarà obert fins al divendres 21 de febrer. I la primera reunió de constitució serà el dilluns 24, a les 19:00 hores, en la sala polivant de la Cala (extensió administrativa).

(GABINET DE PREMSA: 5.2.2020)