Obrin al públic el parc infantil de la Cala de Finestrat totalment renovat i amb el doble de superfície

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una proposta lúdica i artística titulada “Pinta al carrer”
29/06/2020
Finestrat aprova l’ajuda del 100% del rebut del fem per a jubilats, pensionistes, aturats i famílies nombroses
01/07/2020

L’ALCALDE VA VISITAR AQUESTA ACTUACIÓ QUE HA SIGUT SUBVENCIONADA Al 100% DES DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i el regidor de Parcs i Jardins, Tomás Sellés, van visitar aquest matí el parc infantil de l’Avinguda Marina Baixa de la Cala amb motiu de la seua obertura després de la finalització de les obres d’ampliació i renovació d’aquesta instal·lació. Aquests treballs es van realitzar abans de decretar-se l’estat d’alarma per la pandèmia del COVID-19, de manera que no es va poder obrir al públic malgrat estar finalitzada l’actuació.

En la seua visita l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va expressar la seua satisfacció per la posada a la disposició de les famílies d’aquesta nova instal·lació infantil. “Des de l’Ajuntament continuem posant en valor la Cala de Finestrat. Si la legislatura passada vam poder executar amb èxit una obra tan important com la canalització del barranc, això ens permet ara invertir en espais de la Cala que abans estava en risc per les riuades. La 1a millora després de la canalització i reurbanització de l’Avinguda Marina Baixa ha sigut transformar aquest parc infantil, ampliant l’espai, renovant mobiliari, gronxadors i seguint el colorit i l’estètica del nou passeig”. “Això ho hem fet amb la col·laboració de la Diputació provincial d’Alacant, va afegir, “a través de les Inversions financerament sostenibles amb les quals ha invertit 45.000€ en aquest parc infantil”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE

En concret, amb aquesta actuació han ampliat la superfície del parc de 109 a 189 m² en incorporar part de la zona enjardinada que hi havia anteriorment.  També han substituït el paviment imitant el mosaic del passeig de la Cala, han renovat els equipaments, compostos per banc, papereres i panell informatiu; i també els jocs infantils, homologats amb les seues corresponents normes d’higiene i seguretat, incorporant un gronxador compost per dos seients, un amb cistella per als més xicotets, i una roda-cistella. A més, s’ha substituït tota la tanca perimetral per una balustrada metàl·lica de colors.

“Aquest parc es troba en una ubicació privilegiada, pràcticament en primera línia de platja”, va afegir l’alcalde.  “I sabem que dona un servei molt important a les famílies que resideixen a la Cala o que venen a visitar-nos. En definitiva, des de hui tenim aquest nou parc, més ampli, més modern i millor integrat en el disseny de la nostra Cala”. L’alcalde va afegir que aquesta no serà l’única actuació de millora que s’execute des de l’Ajuntament en la zona costanera de la localitat “perquè la nostra voluntat és continuar invertint per a consolidar la nostra Cala com un dels referents turístics de la Marina Baixa”.

El pressupost de l’obra ascendeix a 45.188,48, subvencionats al 100% per la Diputació provincial d’Alacant a través de les Inversions financerament sostenibles (anualitat 2019).

 

 

(GABINET PREMSA.30.6.2020)