Obrin al públic el parc del carrer Serra Cortina després de culminar les obres de pavimentació

4 esportistes del Club Taekwondo Finestrat competeixen aquests dies a Bulgària per la classificació per a l’Europeu
26/03/2019
La Regidoria de Joventut inicia el mes d’abril amb un ampli programa de tallers, formació i tornejos de consoles
28/03/2019

AQUESTA ACTUACIÓ S’HA EXECUTAT EN ATENCIÓ A LES PETICIONS DELS VEÏNS I USUARIS D’AQUESTA ZONA DE RECREACIÓ

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el regidor d’Obres i Serveis Tècnics, Tomás Sellés, van visitar este matí el parc infantil “del metge”, situat en el carrer Serra Cortina, on han culminat els treballs de pavimentació de més de 700 m2 de superfície en la part superior de les engrunsadores i també en la part baixa dels tobogans. Una actuació que ha sigut realitzada en atenció a les peticions dels veïns d’aquesta zona residencial.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui visitem el parc que tenim junt amb el consultori mèdic, en ple nucli històric. En les últimes 2 setmanes hem estat treballant ací per a substituir l’arena que hi havia per formigó imprés. Era una petició dels veïns d’aquesta zona residencial i els usuaris del parc perquè l’arena provocava molts problemes de brutícia i també de salubritat perquè hi havia excrements de gats i gossos que es deixaven sense arreplegar. Per tant, des de hui ja es pot gaudir d’aquest parc on estem molt satisfets amb el resultat i, sobretot, perquè ho hem realitzat seguint el criteri dels veïns que són els que millor coneixen el seu carrer i les seues necessitats”.

Les millores continuaran en pròximes dates, segons va anunciar l’alcalde en aquesta visita. “Actuarem en les zones enjardinades de la part inferior del parc. Ara que tenim reg per goteig en tota la zona volem canviar el tipus de vegetació, més estètica i que siga més coincident al parc”.

El pressupost d’aquesta actuació, sufragada per l’Ajuntament, ha ascendit a 28.971’64€ i se suma a millores realitzades en aquest mateix parc on, atenent les propostes dels veïns, el consistori va instal·lar el passat mes d’octubre una tanca de seguretat per a evitar l’eixida dels menors a la calçada.

GABINET DE PREMSA (27.3.19)