Obrin a la circulació l’Avinguda Marina Baixa de la Cala en sentit descendent cap a la platja

Finestrat vibra aquest cap de setmana amb la gran afluència de públic al Mercat Gastronòmic i Tradicional
15/04/2019
El Club Voleibol Finestrat afronta un cap de setmana amb 3 partits a tot o res
15/04/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que aquesta vesprada obriran al trànsit l’Avinguda Marina Baixa de la Cala en un sentit de circulació que serà descendent. Per tant, des d’aquest cap de setmana vehicles i autobusos de transport públic podran accedir a la platja a través d’aquest vial i realitzar el canvi de sentit en Avinguda Mariners de la Vila Joiosa. Aquesta obertura també permet l’accés als aparcaments dels edificis afectats per les obres de canalització del barranc de la Cala, a excepció d’un únic immoble que encara mantindrà reservades les seues places en una part del pàrquing públic de la platja fins a finalitzar completament els treballs.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va acudir este matí a la Cala per a revisar aquesta fase final de les obres del barranc. Allí va explicar l’obertura d’un carril de circulació de l’Avinguda “que arriba just en vespra del primer cap de setmana de vacances de Setmana Santa, època en què esperem moltes visites des de tota la geografia espanyola. Per tant, hem habilitat un carril de circulació i també estarà pràcticament pavimentada la zona de vianants. Només quedarà l’última capa d’asfaltat i mobiliari urbà, a més d’algun tram que volem millorar”. El pàrquing públic de la platja també torna a la normalitat quasi al 100%. “I una vegada finalitzada la temporada de Setmana Santa es reprendran els treballs al ritme que es venien executant . Així, esperem que en 2 o 3 setmanes les obres estiguen finalitzades i amb tot el mobiliari urbà instal·lat”.

L’obra de canalització del barranc de la Cala està promoguda des de l’Ajuntament de Finestrat en col·laboració amb Hidraqua, empresa concessionària del servei d’aigua i sanejament que sufraga aquesta actuació amb càrrec als fons anuals de renovació. El pressupost de l’obra completa ascendeix a 2.063.347’37€ i, si tot marxa segons allò que s’ha previst, estarà finalitzada abans d’un mes.

(GABINET PREMSA.12.4.2019)