Obri la piscina municipal de Finestrat amb accés gratuït per a menors de 13 anys i majors de 65

Nous contenidors taronja de recollida selectiva de roba i calçat al Bulevard i a l’urbanització Balcón de Finestrat
23/06/2022
Exposición del grupo Adultos de l’Escola d’Art de Finestrat
24/06/2022

LA TARIFA ÉS 1’80€/DIA PER ALS ALTRES USUARIS I HI HAURÀ BO ESPECIAL DE 40€ PER A TOT L’ESTIU

Acaba el curs escolar i obri les seues portes la piscina municipal de Finestrat. Amb accés gratuït per a menors de 13 anys i majors de 65 anys. Per als altres usuaris la tarifa és 1’80€ al dia o bé un bo de 40€ per a poder entrar durant tot l’estiu.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar la instal·lació al costat de l’edil d’Esports, David Alarcón. “Arranca la temporada de la piscina municipal. És una instal·lació magnífica que renovem fa pocs anys apostant per l’eficiència energètica i la innovació. Així que la població pot començar ja a gaudir d’aquesta piscina que és gratuïta per als menors de 13 anys i els majors de 65, amb l’opció d’un bo de 40€ per als altres usuaris que vulguen gaudir-la tots els dies de l’estiu”.

 

 

La temporada de piscina comença hui, 23 de juny, en horari de dilluns a diumenge, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, amb personal municipal que supervisa els accessos i personal de socorrisme que vela per la seguretat dels banyistes. A partir del dilluns pròxim, dia 27, l’horari de matins queda reservat de dilluns a divendres per a les escoles municipals d’estiu i els cursos de natació de la Regidoria d’Esports. “Entre unes i altres activitats municipals estem parlant d’uns 400 xiquets/es tots els matins fent ús de la piscina, aprenent a nadar o perfeccionant la seua tècnica”. Una vegada finalitzades aquestes activitats també hi haurà bany lliure als matins, de dilluns a divendres.

(GABINET PREMSA 23.6.2022)