Obri a Finestrat la primera botiga de la península de la Marca Alemanya Müller

Més de 1.800 corredors de tot el món es donen cita aquest cap de setmana a la “FINESTRAT COSTA BLANCA TRAILS”
15/11/2022
Xarrada sobre el programa ERASMUS + KAI al Centre Juvenil Finestrat
16/11/2022

L’ALCALDE VA VISITAR LES INSTAL·LACIONS, LA DE MAJORS DIMENSIONS QUE TÉ AQUESTA FIRMA EN TOTA ESPANYA

La signatura alemanya Müller desembarca a Finestrat. És el primer establiment que obri en tota la península. I amb 1.800m2 és la botiga Müller de majors dimensions en tota Espanya. Es tracta d’una firma alemanya especialitzada en drogueria, perfumeria, cosmètica natural, amb un ampli assortiment d’articles per a mascotes, a més de parament, botiga de joguets, papereria, alimentació ecològica i productes alimentosos típics de la gastronomia alemanya. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de l’edil d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares i la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va visitar les instal·lacions acompanyat pel director general, Pedro Amengual i la responsable de la botiga Müller Finestrat, Sybille Pizel.

Al final de la seua visita la primera autoritat local, Juanfran Pérez Llorca afirmava: “Com un degoteig incessant continuen arribant marques de reconegut prestigi al Bulevard comercial de Finestrat. Orgullós de tindre un dels parcs comercials més importants de tota la Comunitat Valenciana. I molt agraït perquè Müller trie Finestrat per a instal·lar-se. És la 1a botiga que obrin en tota la península perquè els seus establiments estan a Balears. I és la més gran de tota Espanya amb 1.800m2. Satisfets que hagen entrat en la península per Finestrat, creant 15 llocs de treball. A més de la nostra ubicació geogràfica i la nostra marca comercial, també és important l’eficiència de l’equip tècnic de l’Ajuntament que fa possible agilitzar tots els tràmits i, amb això, que moltes marques es continuen fixant a Finestrat per a expandir els seus negocis”.

Müller és la cadena més gran de drogueries d’Alemanya. És molt coneguda pels residents d’aquesta nacionalitat que viuen a Finestrat i la Costa Blanca, a més dels turistes que visiten la província “i que acudiran al Bulevard atrets per aquesta firma. Amb tot això, Finestrat i el nostre bulevard es continua consolidant com a focus d’atracció per a les marques nacionals i, com hui és el cas, també internacionals. De fet, no serà l’única marca a obrir en els pròxims mesos”, va concloure l’alcalde.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

La ubicació concreta de Müller Finestrat és el bulevard comercial, just al Parc comercial on es troben les marques Leroy Merlin i ALDI, entre Avinguda Finestrat i Avinguda Picasso.

(GABINET PREMSA.15.11.2022)