Obertes les inscripcions a l’Escola de Voleibol de platja de la Cala de Finestrat

Ecoparc Finestrat
11/05/2023
Finestrat ja compta amb la seua pròpia tècnica de captació i gestió de fons europeus
12/05/2023

El dimecres 24 de maig comencen les classes de voleibol de platja a la Cala de Finestrat. Organitzat pel Club de Voleibol Finestrat amb suport de la Regidoria d’Esports, els primers equips que inicien aquests entrenaments seran els federats que competiran per tota la Comunitat Valenciana. I a partir del 5 juny començaran les classes per a tots els alumnes que vulguen iniciar-se en aquest esport.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “un any més la Cala de Finestrat torna amb un dels esports més arrelats en la nostra localitat, el voleibol de platja. Les classes estan dirigides a xiquets i xiquetes des dels 5 fins als 16 anys. Si voleu iniciar-vos en aquest esport i aprofitar per a fer esport a l’aire lliure és el moment de contactar amb el club. No és per a menys quan la nostra Cala és seu del torneig de voleibol de platja 4 x 4 més antic d’Espanya i amb un padrí d’honor com Rafa Pascual, el millor jugador espanyol de vòlei de tots els temps”.

Per a més informació, poden contactar en el núm. de telèfon 618 967 884, també per c/e: clubvoleibolfinestrat@gmail.com; o seguir al club en les seues xarxes socials Facebook i Instagram @cvfinestrat.

(GABINET PREMSA.11.05.2023)