Obertes inscripcions al torneig de voleibol de platja més antic d’Espanya que se celebra des de fa 45 anys a la Cala de Finestrat

Intensifiquen els treballs de fumigació del mosquit tigre a Finestrat
12/07/2022
Aquest dissabte arriba l’espectacle OYUN a la urbanització Terra Marina de Finestrat
13/07/2022

Obertes les inscripcions per al torneig més antic d’Espanya de voleibol de platja que se celebra a la Cala de Finestrat des de fa 45 anys. Es juga cada 15 d’agost en la modalitat 4×4 masculí i femení. Des de l’organització del Club Voleibol Finestrat i la Regidoria d’Esports tornen amb molta força i moltes ganes de celebrar aquesta data tan especial en la qual es donen cita els millors jugadors del panorama nacional a la platja de Finestrat.

Recordem que en aquest Torneig han participat els esportistes olímpics Raúl Mesa, Igor Hernández, Javier Bosma, Pablo Herrera i nombroses jugadores del World Tour com Nadia Campisi, Clara Lozano, Esther Alcón i Olga Matteva, entre altres.

“Aquesta edició és molt especial, va indicar l’edil d’Esports, David Alarcón. “Estem parlant de 45 anys d’història d’un torneig que s’ha consolidat en el calendari esportiu com el més antic d’Espanya en la modalitat 4 x 4 de voleibol de platja. Per a enguany esperem un gran nivell de joc amb la singularitat que té aquest torneig que es poden enfrontar professionals de circuits nacionals i també internacionals amb jugadors amateurs arribats des de tota Espanya”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Informació i Inscripcions

Per a formalitzar la inscripció es pot enviar un correu electrònic a voleyplayafinestrat@hotmail.com indicant nom de l’equip, nom i cognoms dels jugadors, DNI de cada component i la data de naixement.

Qualsevol dubte sobre aquest tema pot posar-se en contacte en el número de telèfon 686729026 o 618967884. Les places estan limitades a 32 equips masculins i 32 equips femenins.

6a edició Torneig Mixt 4 x 4

El dia anterior, diumenge 14 d’agost, se celebra la 6a edició del Torneig Mixt 4×4. En aquest cas les places estan limitades a 16 equips. En l’última edició d’aquest torneig les places es van acabar en tan sols una setmana. La inscripció es formalitza d’igual forma que la del 15 d’agost detallant equip mixt.

També en aqueixa jornada se celebra a la Cala finestratina les finals autonòmiques en la modalitat 2×2 masculí i femení pertanyents al Circuit Vichy Mediterranean Beach. D’aquesta competició eixiran els guanyadors autonòmics que representaran a la Comunitat en el pròxim Campionat d’Espanya.

Destacar que els jugadors/es tindran avituallament durant tota la jornada amb aigua i fruita a més de samarreta commemorativa del 45 aniversari i tots els partits del dia 14 i del dia 15 seran dirigits per àrbitres federats. A més, aquesta edició comptarà amb la cobertura del canal adntv.valencia per a donar-li major projecció a aquest esdeveniment esportiu que compleix 45 anys.

(GABINET PREMSA 10.7.2022)