Obert termini d’inscripció per al Taller infantil de Teatre

Agenda SEPTIEMBRE 2023 Finestrat-3 idiomas
31/08/2023
Arranca la campanya “Bo Consum Finestrat” per a incentivar les compres i facilitar la Tornada al Col·le a les famílies
01/09/2023

Des de la Regidoria de Cultura informen que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en el Taller de Teatre infantil de Finestrat. Les classes s’impartiran els dilluns i els dimecres, en horari de 17.15 a 18.15 hores a la Sala polivalent de la Casa de la Cultura. Els destinataris són xiquets/es d’edats entre els 6 i els 12 anys que, durant les sessions, treballaran tècniques teatrals a través del joc, la improvisació; també abordaran altres conceptes com la creativitat, la imaginació, el treball en equip, la confiança, l’autoestima i el respecte a través del teatre, dinàmiques de grup i el joc dramàtic amb exercicis d’expressió corporal i vocal i dicció, que també els ajudaran a perdre la por escènica.

La regidora de Cultura, Nati Algado, va llançar una invitació “per a motivar a tots els xiquets amb inquietuds artístiques orientades cap a la interpretació al fet que no deixen passar l’oportunitat de provar aquestes classes. A més, a final de curs, tenim la sort de veure’ls a tots sobre l’escenari i comprovar el bé que s’ho han passat i tot el que han aprés en aquest taller infantil de teatre”.

Informació i Inscripcions

Aquest curs arrancarà el dilluns 11 de setembre. Per a més informació, podeu contactar amb la directora del Taller, Ana Maestre, en el núm. de telèfon 600 342 003.

(GABINET PREMSA.31.8.2023)