Obert el termini d’inscripció per als cursos de natació i aiguagim a la piscina municipal de Finestrat

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un barranc aquàtic al Gorgo de la Escalera per a aquest diumenge 6 de juny
01/06/2021
L’alumnat infantil de l’Escola d’Art de Finestrat exposa les seues creacions des del 2 al 17 de juny al Museu de Finestrat
02/06/2021

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en els cursos de natació. Aquestes classes se celebraran des del dilluns 28 de juny fins al divendres 16 de juliol, tots dos inclusivament.

L’horari és de dilluns a divendres en 2 torns, de 12.15 a 13.00 hores i de 13.00 a 13.45 hores. El perfil d’edats a les quals va dirigida aquesta formació aquàtica comença amb bebés, des dels 12 mesos fins a adolescents de 13 anys i el preu del curs és 20€.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “tornem a convocar a la ciutadania als tradicionals cursos de natació per augmentar la seguretat dels nostres xiquets a l’estiu amb la temporada de bany en platges i piscines. A Finestrat aquestes classes són tot un clàssic, molt ben rebut per la ciutadania i l’exemple està en l’expectativa que es genera tots els anys quan arriben aquestes dates. És cert que l’any passat va haver-hi un parèntesi per les causes que tots coneixem. I enguany ho reprenem amb moltes ganes i amb l’aplicació de les mesures sanitàries que establisquen les autoritats durant el període que dure l’activitat”. De moment, l’aforament de la piscina està limitat al 75% de la seua capacitat.

Aiguagim

També està obert el termini d’inscripció per a participar en els cursos d’aiguagim. Aquesta proposta esportiva serà a partir dels 13 anys d’edat i s’impartirà els dimarts i dijous, en 2 torns entre les 20.00 i les 21.30 hores a partir del dia 6 de juliol. i es prolongaran fins al 19 d’agost.

Els beneficis de la pràctica d’aquesta gimnàstica aquàtica són múltiples, segons va informar l’edil d’Esports, David Alarcón, “des d’estimular la circulació sanguínia, exercitar totes les articulacions, reforçar la flexibilitat, millorar la correcció postural i aconseguir un rendiment global de tota la musculatura. Tot això dins de l’aigua, la qual cosa a causa de la flotació redueix considerablement el risc de lesions i des d’una perspectiva no sols esportiva sinó també lúdica per a gaudir de l’esport a l’aire lliure”.
PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ

Inscripcions

Totes les persones interessades a apuntar-se als cursos de natació i a les classes d’Aiguagim poden fer-ho ja en el pavelló d’esports, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 14.30 i, a les vesprades, de 16.00 a 21.30 hores. El preu de cada activitat és 20€ que s’adoben en la 3a planta de l’Ajuntament (adjuntar el justificant de pagament el primer dia del curs, en la mateixa piscina).

(GABINET PREMSA.1.6.2021)