Obert el termini de sol·licitud de plaça per a l’Escola Infantil Municipal de Finestrat

Més de 100 fanalets llueixen al centre històric tradicional amb motiu del Dia Internacional de la Dona
13/03/2023
Finestrat programa les seues “JORNADES PER A LA SALUT” del 21 de març al 26 d’abril
14/03/2023

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que el termini per a sol·licitar plaça a l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) per a menors de 3 anys s’avança respecte a altres anys i serà des del 13 fins al 31 de març.

Segons va informar la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes “enguany hem decidit avançar els terminis perquè coincidia amb festius de Setmana Santa. Així que informem les famílies amb bebés menors de 3 anys que el període per a reservar plaça a l’Escola municipal de Finestrat comença hui mateix, 13 de març i es prolongarà fins al dia 31 d’aquest mateix mes.”

Documentació necessària

Les sol·licituds es podran presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa), en l’extensió de la Cala i també de manera telemàtica en https://finestrat.sedelectronica.es

En aquestes dependències tindran tota la informació sobre la documentació necessària per a formalitzar la sol·licitud.

Per a més informació poden contactar amb la Regidoria d’Educació a través del correu alloret@finestrat.org o en el telèfon 965878100.

Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores (si no es queden al menjador) o bé de 9.00 a 17.00 hores, incloent-hi servei de menjador.

A més, en l’aposta del govern local per facilitar la conciliació de les famílies, la regidora també va recordar que tant el CEIP Puig Campana com el CEIP Balcó de Finestrat compten amb aula per a xiquets/es 2 anys.

(GABINET PREMSA.13.3.2023)