Obert el termini de sol·licitud de la bonificació fiscal sobre el rebut de l’IBI a Finestrat

L’Ajuntament inverteix prop de 70.000€ a impermeabilitzar i millorar l’accessibilitat del gimnàs municipal
05/11/2021
Taller de dinàmiques contra la violència masclista a Finestrat
08/11/2021

JA S’HAN ABONAT LES BONIFICACIONS DEL REBUT DEL FEM A PROP DE 50 BENEFICIARIS

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini per a sol·licitar la bonificació fiscal destinada a ajudar a sufragar les despeses del rebut de l’IBI (Impost sobre Béns immobles). Els beneficiaris són les persones amb menys recursos econòmics com a veïns en situació de desocupació, persones majors de 65 anys, pensionistes de la Seguretat Social menors de 65 anys, famílies nombroses i persones afectades per un ERTO i que complisquen els requisits establits en les bases. El termini de sol·licitud ha començat més tard que en anys anteriors a causa de la prolongació del període de pagament establit des de SUMA. I es mantindrà obert fins al 7 desembre.

El regidor d’Hisenda, José Vicente Lloret, va explicar que “dins de la línia d’ajudes a la ciutadania per a fer front a la caiguda d’ingressos per la pandèmia convoquem novament les bonificacions per a ajudar a sufragar el rebut de l’IBI. Aquesta ajuda té un límit de 300€ destinat a l’IBI de l’habitatge habitual. Per tant, anime als veïns al fet que vinguen a l’Ajuntament a informar-se i a tramitar aquesta ajuda social que podran rebre els finestratins en situació de desocupació, els pensionistes, famílies nombroses i també les persones que estiguen o hagen estat enguany en un ERTO i que complisquen els requisits recollits en les bases. En definitiva, seguim avant amb el nostre compromís d’ajudar a la ciutadania quan més el necessiten”. En aquest sentit, el regidor va anunciar que ja s’ha resolt el llistat de beneficiaris de la bonificació fiscal sobre el rebut del fem. “I ja hem fet l’ingrés d’aquesta ajuda que és del 100% de l’import del rebut per als prop de 50 beneficiaris”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’HISENDA, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

Ajudes fins a 300€

L’import de la subvenció del rebut de l’IBI serà fins a un màxim de 300 €, sempre que es complisquen els requisits establits en les bases i es presente la documentació dins del termini i en la forma escaient. Les bases que regulen aquesta subvenció es pot consultar en el Portal de Transparència de la pàgina web municipal.

(enllaç directe ACÍ)

Per a més informació i presentació de sol·licituds les persones interessades poden acudir al Registre d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa) i també a l’extensió administrativa de la Cala.

Termini de sol·licitud: fins al 7 de desembre de 2021

(GABINET DE PREMSA. 8.11.2021)