Obert el termini de sol·licitud d’ajudes infantils municipals del 5 al 27 d’octubre

Inauguració de la mostra “Soplao-3” de Nelly Gerouard en el Museu de Finestrat
05/10/2020
Inauguració del curs Reestructuració Empresarial
06/10/2020

Des de la Regidoria d’Educació informen que del 5 al 27 d’octubre romandrà obert el termini per a sol·licitar les ajudes municipals per a tots els xiquets/es menors de 3 anys que estiguen escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.
Cal recordar que aquesta ajuda municipal és de 70€ mensuals per als xiquets/es nascuts en 2020, 50€/mes per als menors nascuts en 2019 i 30€/mes per als de 2018. A més, és compatible amb el Bo Infantil de la Generalitat.
El termini de sol·licitud serà de 15 dies hàbils, des d’aquest dilluns, 5 d’octubre, fins al dimarts, dia 27 (tots dos inclosos). I la documentació es podrà presentar en l’extensió administrativa de la Cala, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa) o també per via telemàtica en la seu electrònica de la pàgina web www.ayto-finestrat.es
En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “des del consistori som conscients de l’esforç que realitzen totes les famílies per a escolaritzar als seus fills menors de 3 anys. A més, enguany, vivim una situació més complicada a causa de la crisi sociosanitària que ha causat la pandèmia. Per tant, un any més i ja són 4, convoquem aquestes ajudes per a fer costat a les famílies amb les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat i així continuar ajudant-los a conciliar”.
Destinataris
Es poden beneficiar d’aquestes ajudes els menors de 3 anys escolaritzats en Escoles públiques municipals com l’EMUFI de Finestrat i també escolaritzats en Escoles Infantils privades autoritzades per la Conselleria, sempre que estiguen empadronats a Finestrat i complisquen els requisits establits en les bases.
CONSULTEU BASES AJUDES INFANTILS FINESTRAT 2020-2021
Requisits
Entre els requisits, han de figurar empadronats en el padró municipal amb almenys un any d’antiguitat i no superar el llindar de renda estipulat en les bases redactades pel consistori finestratí.
(GABINET PREMSA.5.10.2020)