Noves obertures en el Bulevard de Finestrat com la botiga especialitzada en café “LAMOKA”

Arranca a Finestrat la campanya de vacunació antiràbica
20/07/2021
Concert de l’orquestra de la Diputació d’Alacant ADDA-SIMFÒNICA a l’Auditori del Castell de Finestrat
21/07/2021

Continuen arribant noves signatures al Bulevard de Finestrat. En aquesta ocasió es tracta de “Lamoka, La Bottega del Caffé”, que ahir mateix va obrir les seues portes dins de les instal·lacions del Carrefour Finestrat.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar hui aquest nou comerç tipus gurmet, especialitzat en cafés, al costat de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer i el Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares.

“No sols hi ha grans marques en el Bulevard comercial, també hi ha tendes gurmet que trien Finestrat per a iniciar la seua marxa. Hui visitem una botiga especialitzada en cafés, Lamoka, és la 1a que obri a la Comunitat Valenciana. Va obrir ahir, regentada per dos veïns de Finestrat, la qual cosa em produeix major satisfacció. Hem vingut a agrair-los l’aposta que fan per la nostra localitat i també desitjar-los tots els èxits perquè han triat un dels majors bulevards comercials que existeixen a la Comunitat Valenciana”, va afirmar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Mara García i Mario Pascotto estan al capdavant d’aquest establiment especialitzat en la venda de café molt, café en gra i, sobretot, càpsules de café per a la DOLCE GUSTO i la cafetera NESPRESSO. Amb una gran varietat de cafés, des dels més clàssics fins als combinats amb altres sabors com a caramel, pistatxo i avellanes. També tenen productes sense glútens, sense lactosa i una línia vegana, pensant en les preferències, intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, a més d’infusions i una varietat enfocada al públic infantil, sense café, amb sabor de xocolate, maduixa, coco o caramel. Entre les càpsules està la possibilitat d’obtindre beguda freda i en “Lamoka” ofereixen aquesta selecció amb sabor a mojito, pinya colada o llet amb ametles. Segons la seua gerència és una botiga única a la Comunitat Valenciana perquè no hi ha un espai físic amb una varietat tan àmplia i específica de cafés.

(GABINET DE PREMSA. 20.7.2021)