Nova trobada del “Racó de Pares i Mares”. Aquest divendres abordem la problemàtica de l’alcohol i les drogues

Aconsegueix el teu certificat d’empadronament en línia
10/01/2022
Finestrat emprén les obres de remodelació del Passeig de la Cala
13/01/2022

EL CENTRE JUVENIL ACULL DIFERENTS FORMACIONS PER A ABORDAR AMB LES FAMÍLIES LA PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA, EL CONSUM D’ALCOHOL, LES RELACIONS AFECTIUSEXUALS O L’ADDICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES

Forma part del primer projecte d’ “Educació en Prevenció” titulat “Racó de Pares i Mares”. Està organitzat per la regidoria de Joventut i de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat i té com a objectiu, pensant en els més joves, informar i dialogar amb els pares i mares per a connectar i entendre als adolescents des del si familiar.

Aquest divendres abordem una de les problemàtiques més apressants de la joventut “Com parlar de drogues amb els/les nostres fills/filles? Què fer davant els primers consums d’alcohol i altres drogues?

“Des del punt de vista sanitari, però també des del punt de vista social, emocional i de relacions amb els altres, aquest és un problema greu, amb unes conseqüències incalculables. Creiem que és importantíssim abordar-ho de manera directa i sobretot en aquests primers anys de preadolescència. Els joves, malgrat el que pensen i creuen, tenen molt poca informació sobre aquests temes i la que tenen, en general, no és precisament la correcta. Els pares són claus perquè els nostres joves coneguen les conseqüències del consum de drogues i alcohol, i són ells, primer que ningú, els que han d’obrir canals de comunicació, de confiança, amb els seus fills per a poder previndre una situació que més prompte que tard pot convertir-se en un vertader problema” ha assenyalat la regidora de Joventut i Sanitat, Nati Algado

Aquesta activitat és gratuïta i se celebrarà al Centre Juvenil Finestrat aquest divendres de 19.30 a 21.00 hores.

El Racó de Pares i Mares continuarà durant els pròxims mesos, un divendres al mes, amb diferents temàtiques, encara per abordar, com pot ser la prevenció d’addiccions a les noves tecnologies, els trastorns alimentosos, l’ansietat i la depressió, entre altres.