Nova línia d’ajudes econòmiques a autònoms, pimes i micropimes de Finestrat per a reduir l’impacte de la inflació

Un pas més en la prevenció d’incendis a Finestrat
06/10/2023
El dissabte 14 d’Octubre torna la “Finestrat Gamer Fest”
06/10/2023

ELS BENEFICIARIS PODRAN REBRE FINS A UN MÀXIM DE 8.000€

LA LÍNIA VE SUBVENCIONADA AL 100% DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT AMB 128.5480€

L’Ajuntament de Finestrat torna a llançar una línia d’ajudes econòmiques per a reduir l’impacte econòmic tan negatiu que està provocant la successiva escalada de preus dels últims temps. Aquestes ajudes tenen com a destinatari a pimes, micropimes, xicotet empresariat autònom i professionals de Finestrat que podran optar fins a un màxim de 8.000€. Aquesta convocatòria compta amb el suport al 100% de la Diputació d’Alacant que la sufraga amb 128.548’00€.

En paraules del regidor d’Hisenda, Guillermo Lloret, “una vegada més ens posem al costat de les empreses i concretament del xicotet empresariat que s’enfronta a l’efecte de la inflació. Amb la finalitat d’esmorteir l’impacte econòmic tan negatiu que està provocant la pujada indiscriminada de preus, dels costos d’explotació i també els tipus d’interés hem llançat aquesta nova línia d’ajudes econòmiques que es pot sol·licitar fins al dia 30 d’octubre. L’edil va recordar que des que va esclatar la pandèmia el consistori ha convocat més de 15 línies d’ajudes econòmiques per a fer front a la crisi socioeconòmica generada per aquesta situació i que després es va agreujar amb la invasió d’Ucraïna per part de Rússia. “Per descomptat, davant aquesta situació excepcional ens tornem a posar al costat de veïns i empresariat. I donem les gràcies a la Diputació d’Alacant perquè el seu suport ha fet possible aquesta nova línia d’ajudes”.

Com a despeses subvencionables està la quota d’autònom, el lloguer mensual del local de negoci i també el 50% de les despeses d’energia elèctrica, gas i carburants necessaris per al funcionament de l’activitat, entre altres. Entre els requisits, el domicili fiscal ha de trobar-se en terme municipal de Finestrat i la mitjana de rendiments nets dels mesos per què es vaja a sol·licitar l’ajuda (compresos entre l’1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023), siga igual o inferior a la mitjana de rendiments nets obtinguts en els mateixos mesos durant l’anualitat 2021.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, GUILLERMO LLORET, ACÍ

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 30 d’octubre. I es podrà formalitzar de manera telemàtica per la seu electrònica de l’Ajuntament:

 https://finestrat.sedelectronica.es.

Les bases completes es poden consultar ACÍ BASES-AJUDES-AUTÒNOMS-PIMES

(GABINET PREMSA.5.10.2023)