Nova jornada solidària de donació de sang a Finestrat: dilluns 4 d’octubre

L’Ajuntament activa 3 zones wifi gratuïtes a la Font del Molí, la zona poliesportiva de la Foia i la Plaça de la Unió Europea
29/09/2021
Taller infantil de ceràmica al Museu de Finestrat
30/09/2021

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat recorden que aquest pròxim dilluns, 4 d’octubre, se celebra una nova jornada de donació de sang en el consultori mèdic “Fernando Martínez”, situat en el carrer Serra Cortina. L’horari serà de 16.30 a 20.30 hores.

L’edil de Sanitat, Nati Algado, va fer una crida a la població que és donant per a acudir aqueix dia a la cita i també a fer-se nous donants. “És important recordar la importància de la promoció de la cultura de la donació voluntària de sang com una de les estratègies que s’engloben dins del tercer punt dels Objectius de Desenvolupament Sostenible -ODS 2030- de les Nacions Unides que és el de “Salut i Benestar”. Així que us animem, com sempre, a participar en aquesta donació que tindrà lloc en el consultori mèdic del centre històric dilluns que ve, 4 d’octubre”.

En agraïment a la participació se sortejarà 3 bons de pizza + refrescos (cortesia del Pizzorante Mangiare de Finestrat)

Requisits per a donar sang

Quant als requisits és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els homes poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, deixant un descans de 2 mesos entre donacions.