Nova jornada de donació de sang a Finestrat: dilluns 26 de febrer

BASES LEGALS DE PARTICIPACIÓ EN L’ADJUDICACIÓ DE PREMI “VINE A PER LA TEUA SAMARRETA”
12/02/2024
Els escolars del Centre Puig Campana entrevisten a l’Alcalde de Finestrat amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio
13/02/2024

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat informen que el dilluns 26 de febrer se celebra una nova jornada de donació de sang en el consultori mèdic «Fernando Martínez», situat al carrer Serra Cortina. L’horari serà de 16.30 a 20.30 hores.

L’edil de Sanitat, Nati Algado, va fer una crida a la població que és donant per a acudir eixe dia a la cita i també a fer-se nous donants: “Les donacions són sempre necessàries per a cobrir les necessitats dels centres hospitalaris. Ser donant és ser solidari, sociable, sensible, optimista i vital. Per això, us agraïsc per endavant la vostra participació i, si encara no sou donants, us anime a fer-vos perquè és un gest de generositat que salva vides.”

Requisits per a donar sang

Quant als requisits és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els homes poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, deixant un descans de 2 mesos entre donacions.

En cas de tindre o haver tingut febre o afeccions respiratòries en els últims 14 dies no es pot acudir a donar sang; tampoc si està en quarantena per contacte amb una persona malalta de COVID-19.

(GABINET PREMSA.13.02.2024)