Nova furgoneta per a les brigades municipals de Serveis Tècnics de Finestrat

Els veïns de la Tapià-Umbria celebren aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel
26/09/2019
Finestrat se acoge al Plan de Ayudas de la Diputación de Alicante para controlar las colonias urbanas de gatos sin propietarios
28/09/2019

L’Ajuntament de Finestrat continua renovant la flota de vehicles municipals amb la recent incorporació d’una furgoneta marca Renault, model Kangoo Combi professional. Este matí va ser presentada en la Plaça de la Unió Europea per l’alcalde, Juan Francisco Pérez, junt amb el regidor de Neteja viària, manteniment, parcs i jardins, Tomás Sellés, i en representació de Renault Automòbils Gomis Finestrat, el director, Jaime Buforn i Jaime Llorca, de Vendes. 

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “és important renovar la flota perquè aquesta furgoneta ve a substituir un vehicle que ja havia quedat obsolet. Amb aquesta renovació donem totes les garanties de seguretat a la plantilla en el desenvolupament del seu treball, a més d’apostar per models eficients i de menor consum energètic que contribueixen a reduir l’impacte sobre el nostre medi ambient. En aquest cas hem incorporat una furgoneta amb què prestarem servei al departament d’obres, neteja i manteniment de l’escena urbana.”

GABINET PREMSA. 27.9.2019