Nova edició dels tallers per a superar la bretxa digital

Malestar a Finestrat per les queixes rebudes pel Servei del Jutjat de Pau , assumit ara per la Generalitat
03/02/2023
Campanya de prevenció d’incendis en habitatges alts de Finestrat
07/02/2023

LA REGIDORIA D’IGUALTAT TORNA A LLANÇAR AQUESTA CONVOCATÒRIA QUE EN LA PASSADA EDICIÓ VA PENJAR EL CARTELL DE COMPLET

Traure el màxim partit al nostre telèfon mòbil, com fer i compartir fotografies, com enviar correus electrònics i, com a novetat, iniciació a l’ordinador i maneig del cercador Google. Aquests són alguns dels continguts que s’abordaran en la 2a edició dels tallers de Bretxa digital que convoca la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat.

En paraules de la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “l’any passat vam llançar aquests tallers i van tindre un excel·lent acolliment perquè de seguida pengem el cartell de complet, tant en els grups del nucli històric com a la Cala. Així que tornem a organitzar aquesta edició per a repassar continguts i també avançar en noves matèries com fer cerques en Google, enviar correus electrònics i traure el màxim partit al nostre telèfon mòbil. Per descomptat, aquesta edició està oberta a la participació de totes les persones interessades, no cal haver participat en la 1a edició per a inscriure’s en aquesta 2a”.

L’objectiu d’aquests tallers és ajudar les persones més majors a reduir la bretxa digital respecte a les generacions joves que manegen amb més soltesa les noves tecnologies. Entre els continguts aprendran a enviar un correu electrònic, adjuntar arxius, buscar informació de manera segura en Google, guardar cites en el calendari, gestionar l’agenda de contactes, canviar el timbre de trucada del mòbil, desbloquejar la pantalla, compartir un missatge de WhatsApp amb diverses persones, enviar una fotografia o un vídeo… “En definitiva, volem afermar els continguts que vam tractar l’any passat i, al mateix temps, anar una mica més enllà per a ampliar coneixements sobre l’ús del mòbil i també de l’ordinador”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

El taller està compost per 8 sessions. Hi haurà 3 edicions, dues en el centre històric i una en la Cala, per a facilitar la participació del públic d’aquestes zones de la localitat. Les places per taller estan limitades a 15 persones (per rigorós ordre d’inscripció per registre d’entrada i també ea la Cala, extensió administrativa). Per a participar no cal haver realitzat la 1a edició perquè està obert a totes les persones interessades.

Quant a les dates i horaris són els següents:

Taller 1. Dilluns als matins, d’11.00 a 12.30h. Centre Juvenil Finestrat

Març: 6, 13, 20 i 27.

Abril: 3, 17 i 24.

8 de maig.

Taller 2. Dimarts a les vesprades, de 17.30 a 19.00h. Centre Social La Cala

Març: 7, 14, 21 i 28.

Abril: 4, 11, 18 i 25

Taller 3. Dimecres a les vesprades, de 17.30 a 19.00h. Centre Juvenil Finestrat

Març: 8, 15, 22 i 29.

Abril: 5, 12, 19 i 26.

(GABINET DE PREMSA (06.2.2023)